Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων εκεί όπου το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, ενώ ακολούθησε η συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος «Vegas».

Πριν τη φωταγώγηση, νωρίς το απόγευμα έλαβε χώρα παιδική εκδήλωση του ΚΔΑΠ – Κέντρου Κοινότητας της ΔΗΚΕΦΑ, ενώ η φιλαρμονική Φαρσάλων παιάνιζε χριστουγεννιάτικες κλασικές μελωδίες.

Ο Άι Βασίλης υποδεχόταν τα παιδάκια έξω από το σπιτάκι του, για να ακούσει τις επιθυμίες και τις ευχές τους, να παραλάβει τα γράμματα τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους μοιράσει «χριστουγεννιάτικα δωράκια», παρέα με τα πειραχτήρια ξωτικά που χάρισαν στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος Φαρσάλων προσέφερε ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και παραδοσιακά γλυκίσματα.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος κ. Εσκίογλου αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την μαζική τους παρουσία, τόνισε μεταξύ άλλων πως «τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, που έφερε στην ανθρωπότητα με τη γέννησή του ο Θεάνθρωπος.

Γι’ αυτό και ως Δήμος Φαρσάλων, πάντα αυτές τις ημέρες, πέραν από τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για να προσφέρουμε ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους, είμαστε ακόμη περισσότερο κοντά σ’ εκείνους που έχουν ανάγκη. Και λέω περισσότερο, γιατί οι κοινωνικές μας δομές όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν σπουδαίο έργο, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται το βοήθειά μας.

Έτσι, το πρόγραμμα που καταρτίσαμε πέραν από πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις που θα φέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων πιο κοντά στη ζωή μας, περιλαμβάνει και δράσεις για την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Έχουμε από ημέρες δώσει στη δημοσιότητα το εορταστικό πρόγραμμα και ευελπιστούμε να γίνετε όλοι συμμέτοχοι σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη για τον συνάνθρωπο!»

Ακολούθως στη σκηνή ανέβηκαν οι «Vegas» ξεσηκώνοντας το πλήθος με τις επιτυχίες και τον ιδιαίτερο ρυθμό τους, βάζοντας για τα καλά τα Φάρσαλα σε εορταστικό κλίμα.

Σημειώνεται πως στον Δήμο Φαρσάλων θα ακολουθήσει σειρά εκδηλώσεων και δράσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.