Γράφει και επιμελείται η Νεκταρία Βαρσαμή-Πουλτσίδη

Ν’ αρμενίσει ο Φλεβάρης σιγά σιγά την αγάπη

Σταγόνες να μην έχει η βροχή.

Δωρίστε ένα βιβλίο, μια πράξη αγάπης, μια παρέα σε εύκολα και δύσκολα.

1-Από τις Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο «Ένας σαμουράι, ένα σπαθί και το κεράσι της ζωής» της σειράς Οι κατάσκοποι της Γεωγραφίας της συγγραφέως Τζένης Κουτσοδημητροπούλου. Η εικονογράφηση είναι της Λίλας Καλογερή. Συνιστάται για παιδιά άνω των 8 ετών.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Κατάσκοποι της Γεωγραφίας» μας ταξιδεύει ως την… Ιαπωνία! Τι σχέση μπορεί να έχει ένας σαμουράι με ένα εξαιρετικά πολύτιμο σπαθί; Μια ιστορία γεμάτη δράση και περιπέτεια που θα κεντρίσει την περιέργεια των παιδιών, θα οξύνει την κριτική τους σκέψη και θα εμπλουτίσει τις γνώσεις τους, με αξίες ζωής και πολύτιμες αναγνωστικές εμπειρίες.

Η συγγραφέας συνδυάζει δράση και αγωνία στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα απ’ τη συγκεκριμένη σειρά, κάνουμε ταξίδια στον κόσμο, μαθαίνουμε γεωγραφία με την εφαρμογή Πορτολάνος, επισκεφτόμαστε νοερά διάφορες μεγάλες πόλεις, ενώ παράλληλα ξεδιαλύνουμε ιστορίες μυστηρίου με πρωταγωνιστές παιδιά.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Οι κατάσκοποι της γεωγραφίας ταξιδεύουν στον κόσμο και με την εφαρμογή «Πορτολάνος» λύνουν παράξενα μυστήρια! Η Μίκα πληκτρολόγησε Κιότο στην εφαρμογή Πορτολάνος και αμέσως κόκκινες σημαίες γέμισαν την οθόνη.

Το βλέμμα της στάθηκε σε μία: «Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το πολύτιμο σπαθί των σαμουράι Honjo Masamune κρύβεται στο Κιότο. Δίνεται αστρονομική αμοιβή σε όποιον το παραδώσει». Αυτό ήταν…

Το ταξίδι στην Ιαπωνία αποκτούσε απίστευτο ενδιαφέρον.Μαζί με τους φίλους της, τον Ακίρα και τον Χαρούτο, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν το μυστήριο.

Άραγε θα βρουν το σπαθί Honjo Masamune; Και τι σχέση έχει ο τελευταίος σαμουράι; Και αλήθεια, τι είναι το κεράσι της ζωής; Γίνετε κι εσείς Κατάσκοποι της Γεωγραφίας, εξερευνήστε την Ιαπωνία του χθες και του σήμερα και ζήστε μια συναρπαστική περιπέτεια!

Συγγραφέας: Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

ISBN: 978-618-220-011-7

Αρ. σελίδων: 112

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Διόπτρα

2-Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν τα βιβλία «Ασημένιες Φλόγες, 1 & 2 τόμος» της συγγραφέως Sarah Maas. Η μετάφραση ανήκει στην Έλλη Συλογίδου.

Το δίτομο αυτό βιβλίο εστιάζει στην Νέστα Άρτσερον και τον Κάσιαν. Η Νέστα κρατάει αποστάσεις από τις δύο αδερφές και κυρίως από τον Κάσιαν. Οι κραιπάλες στο ποτό και στην αλλαγή συντρόφων έχει φτάσει τους Μεγάλους Άρχοντες της αυλής της Νύχτας στα όριά τους. Της δίνουν μια επιλογή, είτε να συνετιστεί και να ξεκινήσει εκπαίδευση μαζί με τον Κάσιαν είτε να επιστρέψει στα εδάφη των ανθρώπων.

Στην προσπάθειά της να ελέγχει τη θανάσιμη δύναμη που έχει κληρονομήσει από την Μαρμίτα έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό. Κι ενώ φαινομενικά δείχνει αδιάφορη, η εμφάνιση της Έμερι και της Γκουέν στη ζωή της θα ζεστάνει την παγωμένη της καρδιά. Είναι όμως ικανή να σώσει τους αγαπημένους της από τους θανάσιμους κινδύνους που καραδοκούν, καθώς ένας νέος πόλεμος φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών;

Η γραφή της Μάας στις «Ασημένιες Φλόγες» είναι πιο προσεγμένη, πιο μεστή και προς ευχάριστη έκπληξη όλων χρησιμοποιεί τριτοπρόσωπη αφήγηση, σε σχέση με τα προηγούμενα μέρη όπου η αφήγηση ήταν πρωτοπρόσωπη από τη μεριά της Φέιρας, ενώ τώρα εναλλάσσεται μεταξύ της Νέστας και του πολεμοχαρή Κάσσιαν.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΑΘΟΣ.

Η Νέστα Άρτσερον ανέκαθεν εξοργιζόταν εύκολα και συγχωρούσε δύσκολα. Και αυτός που πυροδοτεί τον εκνευρισμό της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο είναι ο φτερωτός πολεμιστής Κάσιαν. Όμως, δεν είναι το μόνο πράγμα που πυροδοτεί, με αποτέλεσμα, όταν ο Κάσιαν και η Νέστα υποχρεώνονται να εκπαιδευτούν μαζί στη μάχη, οι σπίθες να μετατραπούν σε φλόγα.

Καθώς ο πόλεμος προβάλλει ξανά απειλητικός στον ορίζοντα, η Νέστα και ο Κάσιαν καλούνται να αντιμετωπίσουν τέρατα διάφορων μορφών, διεκδικώντας το δικαίωμα στην επιβίωση. Όμως, η υπέρτατη δοκιμασία θα είναι η αναζήτηση της αποδοχής –και της επούλωσης των πληγών που κουβαλάνε– στην αγκαλιά ο ένας του άλλου.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ» ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Συγγραφέας: Sarah Maas

ISBN: 978-618-01-4772-8

Αρ. σελίδων: 488

Έτος έκδοσης: 2023

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΑΘΟΣ.

Η Νέστα Άρτσερον ανέκαθεν εξοργιζόταν εύκολα και συγχωρούσε δύσκολα. Και αυτός που πυροδοτεί τον εκνευρισμό της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο είναι ο φτερωτός πολεμιστής Κάσιαν. Όμως, δεν είναι το μόνο πράγμα που πυροδοτεί, με αποτέλεσμα, όταν ο Κάσιαν και η Νέστα υποχρεώνονται να εκπαιδευτούν μαζί στη μάχη, οι σπίθες να μετατραπούν σε φλόγα.

Καθώς ο πόλεμος προβάλλει ξανά απειλητικός στον ορίζοντα, η Νέστα και ο Κάσιαν καλούνται να αντιμετωπίσουν τέρατα διάφορων μορφών, διεκδικώντας το δικαίωμα στην επιβίωση. Όμως, η υπέρτατη δοκιμασία θα είναι η αναζήτηση της αποδοχής –και της επούλωσης των πληγών που κουβαλάνε– στην αγκαλιά ο ένας του άλλου.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ» ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Συγγραφέας: Sarah Maas

ISBN: 978-618-01-4876-3

Αρ. σελίδων: 416

Έτος έκδοσης: 2023

Εκδόσεις: Ψυχογιός

3-Από τις Εκδόσεις 24 γράμματα κυκλοφορεί το βιβλίο «Ιπποκράτης» της συγγραφέως Μαρίλειας Γιαλούρη.

Ένα πρωτότυπο ανάγνωσμα για το θρύλο του αρχαίου γιατρού Ιπποκράτη (460-377π.Χ). Ένας ύμνος στον πρωτοπόρο της επιστήμης και του ανθρωπισμού.

Ο βίος βραχύς, η δε τέχνη μακρή, ο δε καιρός οξύς, η δε πείρα σφαλερή, η δε κρίσις χαλεπή.

Ένα ιστορικό βιβλίο για την πίστη, την προσήλωση και τον αγώνα προς την αλήθεια και τον ανθρωπισμό. Με την τριτοπρόσωπη αφήγηση ενός παντογνώστη αφηγητή βρισκόμαστε στους τόπους όπου περιδιάβηκε, δίδαξε και εφάρμοσε ο μεγαλος θεραπευτης Ιπποκράτης την ιατρική τέχνη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο Ιπποκράτης, αν και είναι ένας Θρύλος, παραμένει Γρίφος, γιατί τα ερωτήματα που αναδύονται είναι πολλά και εύλογα. Ποιος είναι ο άνθρωπος Ιπποκράτης; Πού και πώς έζησε; Ποια είναι η θεωρία του και πώς ασκήθηκε στην πράξη η ιατρική του;

Ποια η σχέση του με τη διανοητική κίνηση της κλασικής περιόδου που είναι επηρεασμένη εν πολλοίς και από το δικό του πνεύμα (ενδεικτικά αναφέρω τη Σοφιστική, τον Θουκυδίδη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη);

Με τη δίψα να βρούμε μια καθολική αλήθεια για την σπουδαία αρχαία ιατρική, θα ανασυνθέσουμε τα βήματα του κώου γιατρού για να ικανοποιήσουμε τον βαθύτερο πόθο όλων όσων γοητεύονται στιγμιαία ή κατ’ εξακολούθηση από το παρελθόν: θα προβούμε στην ανασύνθεσή του.

Συγγραφέας: Μαρίλεια Γιαλούρη

ISBN: 978-618-2012-75-8

Αρ. σελίδων: 486

Έτος έκδοσης: 2021

Εκδόσεις: 24 γράμματα

4-Από τις Εκδόσεις Δεσύλλας κυκλοφορεί το βιβλίο «Γενναία σαν λύκος» της συγγραφέως και εικονογράφου Jo Loring-Fisher. Η μετάφραση ανήκει στην Αργυρώ Πιπίνη. Απευθύνεται σε παιδιά άνω των έξι ετών.

Η Σόφι μόνο όταν φοράει τη στολή του λύκου νιώθει…. ΓΕΝΝΑΙΑ σαν λύκος, ΓΡΗΓΟΡΗ σαν λύκος, ΔΥΝΑΤΗ σαν λύκος και ίσως …λιγάκι ΑΓΡΙΑ σαν λύκος.

Μια γλυκιά ιστορία που θα δώσει θάρρος και δύναμη στα συνεσταλμένα και ανασφαλή σε άγνωστους χώρους παιδιά. Μέσω της περιπέτειας της Σόφι, κάθε κοινωνικά αδέξιο ή περιφρονημένο πλασματάκι θα ξεπεράσει τη ντροπαλότητά του, θα κάνει νέους φίλους και το πιο σημαντικό, θα βρει τη φωνή του. Το αξιαγάπητο κορίτσι θα βρει τον δρόμο της και τα κομμάτια του εαυτού της, ώστε, όταν τα χρειαστεί, να τα αναπτύξει με τόλμη και ομορφιά.

Η Βρετανή συγγραφέας γράφει και εικονογραφεί μια ιδιαίτερη ιστορία που διακλαδώνεται με ομορφιά προς την ενσυναίσθηση, τη φιλία, την αλληλεγγύη, τη γενναιότητα και την πνευματική ισορροπία. Η εικονογράφηση με τις ατμοσφαιρικές εικόνες απεικονίζει ακριβώς τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων της Σόφι, μεταφέροντας τον αναγνώστη μαγικά στον ατέρμονο κόσμο της φαντασίας της και της συνύπαρξή της με τους λύκους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Σόφι δυσκολεύεται να ταιριάξει με τα άλλα παιδιά, να προσαρμοστεί. Πάει να τους μιλήσει στο σχολείο, αλλά οι λέξεις σκαλώνουν στον λαιμό της. Μια μέρα όμως που η Σόφι ονειρεύεται άγρια χιονισμένα δάση, συμβαίνει κάτι απίστευτο…

Μια μαγική ιστορία για να ξεπεράσετε την ντροπαλότητά σας, να κάνετε νέους φίλους και, το πιο σημαντικό, να βρείτε τη φωνή σας.

Συγγραφέας: Jo Loring-Fisher

ISBN: 978-618-5568-35-1

Αρ. σελίδων: 40

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Δεσύλλας

5-Από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο «Ο τελευταίος απόφοιτος» της σειράς Σχολομαντείο, Μάθημα Δεύτερο της συγγραφέως Ναόμι Νόβικ. Η μετάφραση ανήκει στην Βούλα Αυγουστίνου.

Η ιστορία μας βρίσκει εκεί που σταμάτησε το πρώτο βιβλίο. Οι περιπέτειες της Ελ στο Σχολομαντείο συνεχίζονται καθώς αυτή η χρονιά είναι η πιο σημαντική, τόσο για την ίδια όσο για τον Ωρίωνα και τους υπόλοιπους, καθώς το φάσμα της αποφοίτησης υψώνεται απειλητικό μπροστά στους έφηβους τελειόφοιτους μάγους.

Επίσης, επικρατεί γενική αναστάτωση με τους νέους πρωτοετείς, με ένα σημαντικό μήνυμα να αναστατώνει την Ελ, καθώς ψάχνει να βρει το κρυφό νόημά του.

Οι δύο χάρτες στην αρχή του βιβλίου αποτέλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη. Μάζεψε τα πράγματά σου, επέλεξε τα μαθήματα και ετοιμάσου για την επόμενη περιπέτεια στις θανάσιμες παγίδες του Σχολομαντείου. Άραγε θα καταφέρουν οι ήρωές μας να κρατηθούν ζωντανοί μέχρι την αποφοίτησή τους;

Λίγα λόγια για το βιβλίο: «Στη σοφία καταφύγιο». Αυτό είναι το επίσηµο µότο του Σχολοµαντείου. Υποθέτω ότι θα µπορούσαµε κιόλας να πούµε πως ισχύει· µόνο που η σοφία δύσκολα κατακτιέται, οπότε το καταφύγιο πάει περίπατο.

Το πολυαγαπηµένο µας σχολείο βάζει τα δυνατά του για να καταβροχθίσει όλους τους µαθητές του – µόνο που τώρα που έφτασα στο τελευταίο έτος και κατάφερα επιτέλους να αποκτήσω µια χούφτα συµµάχους, δείχνει ξαφνικά µια πελώρια λαχτάρα ειδικά για µένα.

Και ακόµα κι αν καταφέρω µε κάποιον τρόπο να υπερνικήσω τις αµέτρητες ορδές από µαλαφικάρια που µου στέλνει κατά κύµατα και να τα βγάλω πέρα µε όλες τις εξουθενωτικές εργασίες που µου αναθέτει, δεν έχω ιδέα µε ποιον τρόπο θα καταφέρουµε εγώ και οι σύµµαχοί µου να βγούµε ζωντανοί από την αίθουσα αποφοίτησης.

Εκτός, βέβαια, και αν αποδεχτώ τελικά την προδιαγεγραµµένη µοίρα µου και στραφώ στη σκοτεινή µαγεία και στον όλεθρο. Αυτό θα µου επέτρεπε φυσικά να βγω αποδώ µέσα στο άψε σβήσε. Ο δρόµος της σοφίας, δεν το συζητώ.

Ωστόσο, είµαι αποφασισµένη να µην ενδώσω – ούτε στα µαλαφικάρια, ούτε στη µοίρα, και κυρίως στο Σχολοµαντείο. Θα καταφέρω να οδηγήσω τον εαυτό µου και τους φίλους µου έξω από αυτό το απαίσιο µέρος µια για πάντα – ακόµα κι αν είναι το τελευταίο πράγµα που θα κάνω στη ζωή µου.

Συγγραφέας: Ναόμι Νόβικ

ISBN: 978-618-03-2766-3

Αρ. σελίδων: 536

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

6-Από τις Εκδόσεις Δεσύλλας κυκλοφορεί το βιβλίο «Όλοι εμείς» της συγγραφέως και εικονογράφου Gökçe İrten. Η μετάφραση ανήκει στην Αργυρώ Πιπίνη. Απευθύνεται σε παιδιά άνω των τεσσάρων ετών.

Μια πραγματική γέφυρα αγάπης και φιλίας μεταξύ των λαών του κόσμου με το μοναδικό στυλ και επιδεξιότητα της δημιουργού Γκιόκτσε Ίρταν απ’ την Τουρκία.

Στη ζωή όλοι θαυμάζουμε, ονειρευόμαστε, μαθαίνουμε να περιμένουμε τη σειρά μας, λαχταράμε, απογοητευόμαστε, φοβόμαστε νιώθουμε υπερήφανοι, σκεφτόμαστε, χαμογελάμε κι αγαπάμε.

Ένα τρυφερό μανιφέστο συναδέλφωσης και συμπόρευσης μέσα στη διαφορετικότητά μας, με μεστό λόγο, με εξαιρετική εικονογραφική ματιά. Μια προσέγγιση σύγχρονη και καλαίσθητη, με παιδικότητα και αρτιότητα συνάμα.

Ένα ανάγνωσμα για την παγκόσμια αδελφοσύνη και τα κοινά στη συμπεριφορά, στη σκέψη, στην προσωπικότητα που ενώνουν τους λαούς. Ένα βιβλίο για τη φιλία, την αγάπη, την αποδοχή όλων των λαών της Γης, παρά τις διαφορές μας, παρά τα διαφορετικά όνειρα, σκέψεις, προσανατολισμούς, γλώσσες, προτιμήσεις, άγχη, αγωνίες, αφου όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι/πλανήτη και παρόμοια συναισθήματα κι όλοι προσδωκούμε αγάπη, αποδοχή, φιλία, χαρά.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Όπου κι αν μένουμε, όποιοι κι αν είμαστε, όλοι ζούμε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που λέγεται ζωή.Ενώ μπορεί να φαινόμαστε διαφορετικοί ή να προερχόμαστε από διαφορετικά μέρη, είμαστε όλοι μέρος μιας κοινότητας και όλοι έχουμε κοινά πράγματα. Έχουμε κοινά συναισθήματα, όπως αγάπη, ελπίδα, φόβο και χαρά. Μοιραζόμαστε εμπειρίες, όπως να τρώμε γεύματα, να παίζουμε μουσική μαζί ή να φροντίζουμε κατοικίδια.

Ένα ξεχωριστό εικονογραφημένο βιβλίο για το πόσο ίδιοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέσα στη διαφορετικότητά τους, την αποδοχή του εαυτού μας και το σεβασμό προς τους άλλους. Μια ιστορία για όλα αυτά που μας ενώνουν, για Όλους εμάς.

Συγγραφέας: Gökçe İrten

ISBN: 978-618-5568-65-8

Αρ. σελίδων: 40

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Δεσύλλας

7-Από τις Εκδόσεις Elxis κυκλοφορεί το τρίτο βιβλίο «11 Σκάνδαλα για να κερδίσεις την καρδιά ενός δούκα» και τελευταίο της σειράς Η αριθμητική του έρωτα της συγγραφέως Sarah Mac Lean. Η μετάφραση ανήκει στη Νινέττα Οράτου.

Η Τζουλιάνα Φιόρι σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από έναν μεθυσμένο άντρα μπαίνει σε μια άμαξα για να κρυφτεί. Η άμαξα ανήκει στον Δούκα του Λίτον Σάιμον Πίαρσον. Ο Δούκας δεν δέχεται τις εξηγήσεις και είναι εξοργισμένος, καθώς πιστεύει πως θέλει να τον παγιδεύσει για να την\ παντρευτεί. Όταν η Τζουλιάνα τον προκαλεί, ο Σάιμον δεν αντιστέκεται στην πρόκληση.

Ξεκινά ένα απολαυστικό και σκανδαλώδες παιχνίδι, όπου εκείνος ξεκινά να της μαθαίνει την έννοια της ευπρέπειας.

Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, με αντίθετες προσωπικότητες, έλκονται και η χημεία ανάμεσά τους είναι εκρηκτική. Εκείνη με το φλογερό της ταμπεραμέντο και την αντισυμβατική της φύση σε μια σχέση με τον κατά φαινομενικά «ψυχρό» Δούκα. Απόλαυσα το παιχνίδι ανάμεσά τους, όπου ο καθένας τους προσπαθούσε να έχει την τελευταία κουβέντα.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που ομολογώ πως λάτρεψα, καθώς εστιάζει περισσότερο στους χαρακτήρες, στην υπεράσπιση των πιστεύω του καθενός ενάντια στα στερεότυπα της κοινωνίας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Εκείνη ζει για το πάθος.

Τολμηρή, παρορμητική και μαγνήτης μπελάδων, η Τζουλιάνα Φιόρι δεν είναι μια συνηθισμένη Αγγλίδα δεσποινίδα. Αρνείται να ακολουθήσει τους κανόνες της καλής κοινωνίας: λέει την άποψή της, δεν τη νοιάζει η γνώμη του κόσμου και μπορεί να ρίξει γροθιά με εκπληκτική ακρίβεια.

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας της τη βάζει στο στόχαστρο των κουτσομπολιών του Λονδίνου… και την κάνει να είναι μια γυναίκα που ο δούκας του Λίτον θέλει μίλια μακριά του.

Εκείνος πάνω απ’ όλα βάζει τη φήμη του.

Το σκάνδαλο είναι το τελευταίο πράγμα που χωρά στην τακτοποιημένη ζωή του Σάιμον Πίαρσον. Ο δούκας του Λίτον θέλει διακαώς να διατηρήσει τον τίτλο του άσπιλο και τα μυστικά του κρυφά. Αλλά όταν ανακαλύπτει την Τζουλιάνα κρυμμένη μέσα στην άμαξά του αργά ένα βράδυ –διακινδυνεύοντας να χάσει όλα όσα είναι πολύτιμα γι’ αυτόν–, ορκίζεται να δώσει στην ατίθαση ομορφιά ένα μάθημα ευπρέπειας.

Εκείνη όμως έχει άλλα σχέδια. Της χρειάζονται δύο βδομάδες για να αποδείξει ότι ακόμα κι ένας ψυχρός δούκας δεν είναι υπεράνω του πάθους.

Συγγραφέας: Sarah Mac Lean

ISBN: 978-618-5229-93-1

Αρ. σελίδων: 448

Έτος έκδοσης: 2019

Εκδόσεις: Elxis

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας διοργανώνουν τη διαδραστική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μια θέση στην καρδιά μας!» (Εκδόσεις Δερέ) της Βαλσαμής Ευσταθίου, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 17:00, στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Η παρουσίαση θα γίνει από την συγγραφέα του βιβλίου κ. Βαλσαμή Ευσταθίου και την πρόεδρο της ΕΛΟΣΥΛ κ. Δήμητρα Μπαρδάνη.

Ελεύθερη είσοδος για όλα τα παιδιά.