Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι Ποίησης του ΠΟΚΕΛ – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας «Εδώ μας βρίσκει η ποίηση» και η Τελετή Λήξης έλαβε χώρα στον «Κήπο των Αστεριών», στη Νέα Σμύρνη.

Σε μια λιτή συνάντηση οι μαθητές Λυκείου που συμμετείχαν στο Εργαστήρι Ποίησης παρέλαβαν τις Βεβαιώσεις Συμμετοχής τους, καθώς κι ένα δώρο – σημειωματάριο, όπου μπορούν να καταγράφουν τις σκέψεις τους, τις σημειώσεις τους κι αργότερα τα ποιήματά τους.

Το Εργαστήρι Ποίησης του ΠΟΚΕΛ “Εδώ μας βρίσκει η ποίηση” σχεδιάστηκε για έφηβους μαθητές, με δωρεάν συμμετοχή, ξεκίνησε τον Ιανουάριο και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2024.

Συντονίστρια ήταν η φιλόλογος Βίλυ Χαδουλίτση, η οποία κι έδωσε στα παιδιά τις Βεβαιώσεις Συμμετοχής, μαζί με τον πρόεδρο του ΠΟΚΕΛ, Αργύρη Γιουρούκη.

Παρόντες ήταν και ο γραμματέας του ΠΟΚΕΛ, Βαγγέλης Ρεμπάπης και ο διευθυντής στου Σχολείου Αστρονομίας, Γιώργος Μπιρσιάνης, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές κι ακούστηκαν απόψεις για συνεργασία με το Σχολείο Αστρονομίας, συμμετοχή στο Φεστιβάλ Πηνειού, διεύρυνση του Εργαστηρίου Ποίησης για την ερχόμενη χρονιά με συμμετοχή μαθητών κι από άλλα σχολεία της Λάρισας.