Ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε εντός έδρας τον Ηρακλή Λάρισας με 3-0 και ανέβηκε στους 16 πόντους, ενώ οι κυανόλευκοι γνώρισαν την πέμπτη τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Δυναμικά μπήκαν στα παιχνίδια και οι δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ Β' να δυσκολεύεται να βρίσκει χώρους. Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις με τον Τασιούλη στο 8' λεπτό και τον Νινούα με εκτέλεση φάουλ στο 36' λεπτό, ενώ οι κυανόλευκοι έκαναν ευκαιρία με την εκτέλεση φάουλ του Λεσάι στο 22' λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο και με κεφαλιά ο Μιχαηλίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γρόσδη, έκανε το 1-0 στο 52' λεπτό.

Στο 86' λεπτό, μετά από προβολή του Σπυράκου, ο Δαρέλας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τους "ασπρόμαυρους".

Στο 89' λεπτό, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στον Γρόσδη, ο οποίος με πλασέ έκανε για τον ΠΑΟΚ Β' το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου (46′ Τασιούρας), Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Νινούα (46′ Γρόσδης), Μπράντονιτς (59′ Σπυράκος), Σμυρλής, Χατζηστραβός (75′ Δαρέλας), Πανίδης (46′ Τζίμας).

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Λαγωνίδης, Καψάλης, Γκουγκουλίδης, Μπαλαμώτης, Μπάμης, Τασιούλης, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (58′ Συρεγγέλας).

liganews.gr