Σε Γεράνια, Τσαπουρνιά, Φαρμάκη, Μηλέα και Σαραντάπορο, βρέθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής, της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος λίγες ημέρες πριν τις  Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, ενώ δεν έκρυψαν την ανησυχία τους, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον γεωργικό και τον κτηνοτροφικό τομέα, που απασχολούν κατά κύριο λόγο τις περιοχές αυτές.

Τα θέματα που απασχολούν τα χωριά αυτά του Δήμου Ελασσόνας είναι κοινά, καθώς η γεωργία και η κτηνοτροφία αποτελούν την κύρια πηγή εισοδήματος για τους κατοίκους. 

Όπως ήταν φυσικό τη συζήτηση μονοπώλησαν ερωτήσεις που αφορούσαν σε αγροτικά ζητήματα, ενώ έγινε εκτενής διάλογος, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

«Συνεχίζουμε τις  επισκέψεις στα χωριά του νομού Λάρισας, που είναι ουσιαστικού χαρακτήρα και όχι εθιμοτυπικού, απαντώντας με ειλικρίνεια πάντα στα ερωτήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. 

Όπως συνηθίζω να λέω όλα δεν λύνονται, όλα όμως απαντώνται  κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια. 

Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζεται στο διαρκή διάλογο με τους πολίτες και την ειλικρίνεια απέναντι τους. 

Δεν υπάρχουν μαγικά κουμπιά που θα λύσουν τα προβλήματα, αλλά μια κυβέρνηση με θέληση και αποφασιστικότητα να εξελίξει τη χώρα διατηρώντας τη σταθερότητα που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια από το 2019 έως σήμερα», δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος κατά το πέρας της εποικοδομητικής και ουσιαστικής περιοδείας του στα χωριά της Ελασσόνας.