Μετά την επίσκεψη στα Φάρσαλα του Υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, η περιοδεία συνεχίστηκε στην πόλη της Λάρισας, όπου τον υπουργό συνόδευσε παντού ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος.

Αρχικά υπήρξε συνάντηση του κ. Χατζηδάκη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λάρισας κ.κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο της πόλης μας.

Κατόπιν επίσκεψη στο δημαρχείο της Λάρισας και συνάντηση με τον κ. Μαμάκο, ενώ ακολούθησε μεσημεριανός καφές στο κέντρο της πόλης και γεύμα εργασίας με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Βιομηχανιών.

Κατόπιν της συνέντευξης τύπου του κ. Χατζηδάκη που συνοδευόταν από τον υφυπουργό Υποδομών Νίκο Ταχιάο και την ΓΓ της Προεδρίας της Κυβέρνησης κα Δραμαλιώτη, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη σε κομματικά στελέχη, στην Πινακοθήκη της Λάρισας, παρουσία πλήθους κόσμου.

Τέλος έγινε συνάντηση εργασίας του υπουργού παρουσία πάντα του Χρήστου Καπετάνου, με φορείς της πόλης και την ΔΕΕΠ Λάρισας, ενώ νωρίς το πρωί της Κυριακής υπάρχει η συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα.

Με το πέρας των συναντήσεων ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Καπετάνος δήλωσε: «Η παρουσία του Κωστή Χατζηδάκη σε Φάρσαλα και Λάρισα και το επίπονο πρόγραμμα της περιοδείας που είχαμε μαζί με τους συναδέλφους βουλευτές και την ΔΕΕΠ δείχνουν ότι ο αγώνας για την ανάταξη της Θεσσαλίας μας είναι μαραθώνιος που θα τον τρέξει η κυβέρνηση με ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες.

Χρειάζεται όμως και η αντιμετώπιση των προσεχών ευρωεκλογών με σοβαρότητα. Η ψήφος των πολιτών πάντα δείχνει έναν δρόμο.

Είμαι βέβαιος ότι και οι Λαρισαίοι πολίτες θα επιλέξουν την σταθερότητα της ΝΔ και την δύναμη ευθύνης που είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης».