Τα φυτικά καλλυντικά από κάνναβη είναι ό,τι πρέπει για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών σου. Πιθανότατα, δεν τα έχεις δοκιμάσει ακόμα, μόλις όμως το κάνεις, θα συνειδητοποιήσεις τι έχανες τόσο καιρό. Οι ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης και συγκεκριμένα του CDD (κανναβιδιόλης) γίνονται όλο και πιο γνωστές κι έτσι, επιλέγοντας για την περιποίησή σου τα οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά με λάδι κάνναβης και άλλα 100% βιολογικά συστατικά, εξασφαλίζεις φυσική… καλλυντική φροντίδα, επωφελούμενη από την αντιβιοτική και αντιφλεγμονώδη δράση τους! Φέρουν, άλλωστε, την εγγύηση ποιότητας κορυφαίων brands, όπως είναι η Endropia και η Kannabio.

Γνώρισε κι εσύ τα καλλυντικά οφέλη της κάνναβης και επίλεξε εκείνα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του BioNatural Care σε σαπούνια, σαμπουάν, λάδια για μασάζ, προϊόντα After Sun, αφρόλουτρα, body butter, κρέμες χεριών και προσώπου, serum και scrub προσώπου, κεραλοιφές και πολλά άλλα!

 

 

Γνώρισε όλα τα οφέλη της κάνναβης με προϊόντα BioNatural Care!

Στο BioNatural Care θα βρεις τα καλύτερα προϊόντα κάνναβης και μάλιστα 100% νόμιμα και πιστοποιημένα, από την κορυφαία ποικιλία Cannabis Sativa, για να διατηρήσεις την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού σου. Λάδι κάνναβης-CBD Oil, ανθοί και σπόροι κάνναβης, προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, αξεσουάρ κάνναβης (bong, grinder κ.ά) και βρώσιμα προϊόντα, από αξιόπιστες εταιρείες του χώρου σε περιμένουν στο BioNatural Care με έκπτωση 5% για αγορές άνω των 50€ και 10% για παραγγελίες άνω των 100€. Περιηγήσου, λοιπόν, στο πλήρως ενημερωμένο online cannabis shop κάνοντας click στο bionatural-care.com ή επισκέψου ένα από τα τρία φυσικά καταστήματα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και κάνε τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα!