Την αποκατάσταση του οδικού δικτύου που έχει υποστεί ζημιές μετά την καταστροφική πλημμύρα "daniel" ζητά από τη δημοτική αρχή Λάρισας η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Οκτώ και πλέον μήνες μετά την καταστροφική πλημμύρα, οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, φωνάζουμε το αυτονόητο προς τις δημοτικές αρχές Λαρισαίων (προηγούμενη και σημερινή). Φτιάξτε τους κατεστραμμένους και επικίνδυνους δρόμους μέσα στις Εργατικές Κατοικίες, χωρίς καμία ανταπόκριση.

Τις τελευταίες δυο ημέρες είδαμε με γρήγορους ρυθμούς να αποκαθίσταται με νέο ασφαλτοτάπητα το τμήμα του δρόμου Λάρισας-Γιάννουλης, απο την γέφυρα του Πηνειού, πριν τις Εργατικές Κατοικίες, μέχρι την είσοδο της Γιάννουλης, που είχε πάθει ζημιά και από την πλημμύρα.

Αναρωτιόμαστε όμως γιατί η δημοτική αρχή Λαρισαίων, δεν δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον, τόσους μήνες, για να επισκευάσει και τους κατεστραμμένους και επικίνδυνους δρόμους μέσα στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης;

Μετά μάθαμε πως από τον δρόμο Λάρισας-Γιάννουλης, θα περάσουν τα ποδήλατα ενός ποδηλατικού αγώνα και πρέπει να φτιαχτεί η ο δρόμος - βιτρίνα. Ετσι εξηγείται αυτή η αστραπιαία παρέμβαση.

Μέσα από τις Εργατικές Κατοικίες, δεν θα περάσουν. Από τους εσωτερικούς δρόμους περνούν καθημερινά κυρίως τα αυτοκίνητα των εκατοντάδων πλημμυροπαθών, που υφίστανται αρκετή φθορά τόσους μήνες και με κίνδυνο να συμβούν και ατυχήματα.

Οι εκατοντάδες πλημμυροπαθείς κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, αξιώνουμε από την δημοτική αρχή Λαρισαίων, να προχωρήσει στην άμεση αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας και των δυο οικισμών (παλιών και νέων) που έπαθε πολλές ζημιές από την πλημμύρα. Είναι υποχρέωσή της."