Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού. Το πρόγραμμα για το τριήμερο 28-30 Ιουνίου είναι το ακόλουθο:

- Την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:15 το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ παρουσιάζει μια ξέφρενη κωμωδία γεμάτη δολοπλοκίες. " Δύο γυναίκες τρεις βαλίτσες και εγώ". Στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας (νυν ΕΟΔΥΑ).

-  Την Παρασκευή28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21:00 ο Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Ομορφοχωρίου διοργανώνει στην πλατεία του χωριού λαϊκή και δημοτική αντίστοιχα βραδιά.  Το Σάββατο θα εμφανιστούν το παιδικό και το τμήμα ενηλίκων του χορευτικού Ομορφοχωρίου μαζί με τα χορευτικά των ΜΕΣ Μελίας και Γαλήνης. Συνδιοργανωτής των εκδηλώσεων η  Περιφέρεια Θεσσαλίας.

- Την Παρασκευή 28 Ιουνίου ο σύλλογος γυναικών Κραννώνα διοργανώνει την «9η Γιορτή Γλυκού» στις 8μ.μ στον αύλειο χώρο του σχολείου υπό την αιγίδα της τοπικής  κοινότητας Κραννώνα. Διαγωνισμός και βράβευση γλυκών, μουσική βραδιά με δημοτική ορχήστρα.

- Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21:30 η τοπική κοινότητα και ο μορφωτικός και πολιτιστικός σύλλογος Διλόφου διοργανώνουν την παραδοσιακή εκδήλωση «Μιντζιά 2024». Γλέντι με λαϊκοδημοτική ορχήστρα και γκάιντα.

- Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21:30 ο αγροτικός μορφωτικός σύλλογος Καλαμακίου διοργανώνει στην πλατεία του χωριού την ετήσια χοροεσπερίδα, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα.

- Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21:00 ο μορφωτικός σύλλογος Μοσχοχωρίου "Οι Μουριές" διοργανώνει στην πλατεία του χωριού εκδήλωση με θέμα "Ο θερισμός χθες και σήμερα". Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας Μοσχοχωρίου.