Ενόψει των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή  ΠΑΣΟΚ Λάρισας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση τη Δευτέρα  3 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με θέμα:  

Ευρωεκλογές 2024 : “Από τη Θεσσαλία και τη Λάρισα, σε ποια Ευρώπη;"

Στην εκδήλωση κεντρικοί ομιλητές  θα είναι οι Λαρισαίοι/ες  υποψήφιοι/ες Ευρωβουλευτές Μαρία Μπουζέτη, Μυρτώ Σαμαρά Οικονόμου,  Φίλιππος Σαχινίδης και Νικόλαος Τσιλιμίγκας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Καλούμε τους πολίτες της Λάρισας, όπως και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να παρευρεθούν στην εκδήλωση της Δευτέρας, προκειμένου να γνωρίσουμε από κοντά τους υποψήφιους συμπολίτες μας, να μοιραστούμε τις κοινές αγωνίες μας και να ακούσουμε τις προτάσεις τους για το πώς θα ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας, σε τοπικό, εθνικό, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι Eυρωεκλογές είναι απολύτως κομβικές για τη διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού που προοπτικά θα οδηγήσει στη νίκη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, απέναντι στη συντήρηση, την οπισθοδρόμηση και την υπονόμευση των θεσμών.

Στις  9 Ιουνίου καμία ψήφος χαμένη, καμία ανοχή, κανένας φόβος.

Στις 9 Ιουνίου, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ – στέλνουμε από τη Λάρισα ένα ηχηρό ΝΑΙ, στη Δημοκρατία και την Αξιοπρέπεια.