«Ο νομός Λάρισας έχει τεράστιες δυνατότητες, η φωνή του μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη πιο δυνατή, πιο ισχυρή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Σταθερά, τολμηρά, μπορούμε να δυναμώσουμε τη φωνή μας. Μπροστά μας έχουμε την αξιοποίηση των πόρων της νέας ΚΑΠ, του Ταμείου Ανάκαμψης.

Οφείλουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Μπορούμε», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός επισκέφθηκε εκ νέου τη Μάνδρα, την Αμυγδαλέα, τη Ραχούλα και την Τερψιθέα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και επαγγελματίες των οικισμών για τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ.

«Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι μόνον για τη συνέπεια έργων και λόγων, αλλά και για το όραμα που έχει για την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία Ελλάδα παραγωγική, που αξιοποιεί τις ευκαιρίες και τους πόρους της νέας ΚΑΠ, του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, των ΕΣΠΑ.

«Μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας, μπορούμε να πάμε τον νομό Λάρισας ακόμη πιο ψηλά. Στις 25 Ιουνίου δίνουμε ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα», υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου.