Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, επισκέφθηκε, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του, Σμήναρχος (Ι) Παναγιώτης Δορδοκίδης.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΑ, επισκέφθηκε την 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και τη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων (ΔΑΚ), όπου τον υποδέχθηκαν οι Διοικητές των Μονάδων, Σμήναρχος (Ι) Δημοσθένης Ντόλας και Σμήναρχος (Ε) Σωτήριος Ταμπανάς, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο Αρχηγός ΓΕΑ, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα του Αρχηγείου και των Μονάδων που επισκέφθηκε, συνομίλησε με το προσωπικό τους και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για την εκτέλεση της αποστολής τους.

Επίσης, κατά την παραμονή του στην 110ΠΜ, ο Αρχηγός ΓΕΑ, βράβευσε 3 στελέχη της Μονάδας, για την προσφορά τους στην Πολεμική Αεροπορία, τα οποία εργαζόμενα με υπέρμετρο ζήλο πραγματοποίησαν επιθεωρήσεις – εργασίες εξοικονομώντας πόρους για τη Μονάδα.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στην πόλη της Λάρισας, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΑ, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ.κ. Ιερώνυμος, αναγνωρίζοντας την ολόθερμη προσφορά, τον υψηλό επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, που επέδειξαν κατά την περίοδο των πλημμυρών στη Θεσσαλία, απέδωσε την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητρόπολης, τον Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος, στον ίδιο και στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη.