Την πόλη των Φαρσάλων επισκέφθηκε ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Λάρισας, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. 

Τον υπουργό συνόδευαν, ο Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος και ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τα Φάρσαλα. 

Το Κυβερνητικό κλιμάκιο υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος Φαρσάλων, Μάκης Εσκίογλου, αυτοδιοικητικοί και πλήθος πολιτών.

Τη συζήτηση μονοπώλησαν τα μεγάλα ζητήματα των Φαρσάλων, τα φράγματα και ο δρόμος που θα ενώνει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα, που ταλαιπωρεί καθημερινά τους Φαρσαλινούς πολίτες. Ζητήματα που έχουν τεθεί στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό από τον ίδιο το Χρήστο Καπετάνο, ο οποίος έχει παλέψει για αυτά διαχρονικά.

«Προτεραιότητα τα φράγματα και ο δρόμος Φαρσάλων – Λάρισας», τόνισε ο Λαρισαίος βουλευτής, «Είναι έργα πνοής για την πόλη των Φαρσάλων και τις γύρω περιοχές, τόσο για το πόσιμο νερό όσο και για τις καλλιέργειες. Επισήμανα στον υπουργό και τον υφυπουργό, ακόμη τη σπουδαιότητα αυτών των μεγάλων έργων, τόσο των φραγμάτων όσο και του δρόμου που θα ενώνει με ασφάλεια την πόλη των Φαρσάλων με την πρωτεύουσα του νομού, τη Λάρισα, καθώς θα αποτελέσουν κίνητρα για την παραμονή του νεότερου πληθυσμού στην επαρχιακή πόλη των Φαρσάλων αλλά και στην ενασχόληση τους με τη γεωργία».

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος και ευχαρίστησε τον κ. Χατζηδάκη και τον κ. Ταχιάο για το ενδιαφέρον τους στα ζητήματα των Φαρσαλινών συμπολιτών μας.

Κατόπιν ο υπουργός αναχώρησε για τη Λάρισα, όπου και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο.