Στην κυκλοφορία δόθηκε το πρώτο ανακατασκευασμένο τμήμα της οδού Βυζαντίου, στο τμήμα από 23ης Οκτωβρίου έως Λουκιανού, μετά την κατασκευή των πεζοδρομίων και του ποδηλατόδρομου, την ολική ασφαλτόστρωση και την τοποθέτηση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και διαγράμμισης.

Από σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, οι εργασίες θα συνεχιστούν στο επόμενο τμήμα της οδού Βυζαντίου (από την οδό Λουκιανού έως την οδό Κουτσούμπα) και στην οδό Λουκιανού (από την οδό Βυζαντίου έως την οδό Χατζηζωγίδου).

Για το λόγο αυτό θα εφαρμοστούν θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στην οδό ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ (από Λουκιανού έως Χατζηζωγίδου-Κουτσούμπα ) και στην οδό ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ (από Βυζαντίου έως Χατζηζωγίδου) από σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου και καθ’ όλο το 24ωρο.

Οι συμβολές των οδών Λουκιανού με Βυζαντίου και Λουκιανού με Χατζηζωγίδου θα παραμείνουν ανοικτές στην κυκλοφορία κατά την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στις οδούς Βυζαντίου και Λουκιανού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες.

Οι εργασίες εντάσσονται στο μεγάλο έργο του Δήμου Λαρισαίων για την ανακατασκευής της οδού Αιόλου και άλλων δρόμων, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.