Στο χωριό του Αγίου Κωνσταντίνου Φαρσάλων, παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία ανήμερα της μεγάλης εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ανάμεσα σε συντοπίτες και φίλους.

Ο βουλευτής της ΝΔ επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία τα γύρω χωριά, για να βρεθεί κοντά στους κατοίκους τους, οι οποίοι συχνά νιώθουν μακριά από την κεντρική εξουσία. 

Παρόντες ο δήμαρχος Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου οι αντιδήμαρχοι Σ. Χατζηπλή Σ.Γεροβασίλης και ο πρόεδρος της κοινότητας Αλ. Αγγελακόπουλος.

Κατά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Καπετάνος, αντάλλαξε ευχές με τους εορταζόμενους, αλλά ευχήθηκε και σε όλο το χωριό που σήμερα φοράει τα γιορτινά του, υγεία και καλοτυχία και στη συνέχεια δήλωσε:

«Επιλέγω όταν μου δίνεται η ευκαιρία να παρευρίσκομαι στα μικρά χωριά του νομού μας, ώστε να έρχομαι σε επαφή με τους ανθρώπους αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα της καθημερινής επαφής με τα αστικά κέντρα. Παρευρέθηκα σήμερα στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τη μεγάλη εορτή των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης, στο χωριό του Αγίου Κωνσταντίνου στα Φάρσαλα.  

Τα προβλήματα των μικρών κοινοτήτων δεν σταματούν να υπάρχουν, αλλά μπορούμε να συμβάλουμε στο να καλυτερέψει η καθημερινότητα τους και να συνεχίσουν να κατοικούνται τα χωριά μας.

Εύχομαι χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες».