Πραγματοποιήθηκε, για 4η συνεχή χρονιά υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και του Ινστιτούτου της Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ο Περιφερειακός γύρος του διεθνούς Διαγωνισμού οικονομικών γνώσεων με την επωνυμία Οικονομική Ολυμπιάδα, που απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των συμμετεχόντων στο πεδίο των οικονομικών.

Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας συμμετείχε για πρώτη φορά στην Οικονομική Ολυμπιάδα, όπου εφέτος έλαβαν μέρος 247 δημόσια και ιδιωτικά Λύκεια απ’ όλη την Ελλάδα και 3.672 μαθητές.

Σε Πανελλήνιο επίπεδο προκρίθηκαν οι 50 με την υψηλότερη βαθμολογία. Σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας στον Τελικό Γύρο προκρίθηκαν τρεις (3) μαθητές εκ των οποίων μία μαθήτρια από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας, η Όλγα Γκατζώνη.

Το γενικό συντονισμό του Διαγωνισμού είχαν οι Δουλγεράκης Μιχαήλ, Καντζά Παναγιώτα, Δόλγηρα Φωτεινή και Λιντέρη Αλεξάνδρα, Εκπαιδευτικοί ειδικότητας ΠΕ80.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας συγχαίρουμε την επιτυχούσα μαθήτριά μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Τελικό Γύρο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.