Οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Ελασσόνας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου και του Δημάρχου Ελασσόνας, κ.Νίκου Γάτσα, στο Δημαρχείο της Λάρισας. 

Οι δύο Δήμαρχοι αναφέρθηκαν στα κοινά ζητήματα που αφορούν στους κατοίκους των περιοχών ευθύνης τους, καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης συνεργειών και συνεργασιών, με όχημα τους Αναπτυξιακούς Οργανισμούς, «ΟΛΟΝ» και «ΑΕΝΟΛ», αντίστοιχα. Στο πλαίσιο της συνάντησης, συμφωνήθηκε η διεξαγωγή επόμενου γύρου επαφών, όπου και αναμένεται να καθοριστούν περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.

   

Οι κ.κ. Μαμάκος και Γάτσας υπογράμμισαν τη σημασία ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, με στόχο την υλοποίηση κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων προς όφελος των πολιτών. Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση μετείχαν οι κκ. Γιώργος Κυριλλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΝΟΛ και Γιάννης Σαμώτας, Γενικός Διευθυντής της ΑΕΝΟΛ. 

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισα τον Δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Νίκο Γάτσα, και την ομάδα του. Η συνάντησή μας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη στενότερης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και Δήμου Ελασσόνας. Είμαι πεπεισμένος ότι οι κοινές μας προσπάθειες, θα φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των πολιτών και θα συμβάλουν στην πρόοδο και την ευημερία των περιοχών μας», σημειώνει ο  κ.Μαμάκος, με αφορμή τη συνάντηση.