Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Μαυροβούνι στις 21:00 διοργανώνεται μουσική πολιτιστική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού σε συνδιοργάνωση με την Τοπική Κοινότητα.

Στο Μελισσοχώρι το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων "Meli-fest". Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21:30 δράσεις για παιδιά και το Σάββατο 6 Ιουλίου την ίδια ώρα λαϊκοδημοτική βραδιά. Εμφανίζονται τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα των συλλόγων «Αγίου Δημητρίου Μελισσοχωρίου» και τα παιδικά τμήματα Γαλήνης και Ομορφοχωρίου. Συνδιοργανωτές η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.

Την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 21:15 το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «(παρά)ΦΟΝΙΣΣΕΣ» στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας (νυν ΕΟΔΥΑ).

Σάββατο 6 Ιουλίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ψυχαγωγική εκδήλωση για παιδιά (Καραγκιόζης) στην πλατεία της Κυπαρίσσου που συνδιοργανώνει η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος και στις 21:30 στο Ζάππειο μουσική βραδιά που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών «Άγιος Αθανάσιος».