Το καλοκαίρι για αρκετούς είναι συνώνυμο με τον έρωτα. Λίγο οι διακοπές, λίγο η ανεμελιά, λίγο η ανεβασμένη διάθεση… Όλα είναι εφικτά! Αυτά τα 4 ζώδια μέσα στον Ιούλιο θα δουν την ερωτική τους ζωή να αναγεννάται. Νέα πνοή στην ιστορία αγάπης που ήδη ζείτε ή ένα νέο ειδύλλιο θα ανατρέψει τα πάντα. Δείτε ποια είναι αυτά τα ζώδια από το enikos.gr

Τα 4 ζώδια των οποίων η ιστορία αγάπης ξαναγράφεται τον Ιούλιο

  1. Κριός
  2. Υδροχόος
  3. Ιχθύες
  4. Τοξότης

Κριός

Ο Κριός έρχεται σε κρίσιμη κατάσταση στη σχέση του αυτόν τον μήνα.  Δεν έχει σημασία σε ποιο στάδιο της σχέσης βρίσκονται – ανανεώσεις όρκων, επανάληψη του μήνα του μέλιτος, αναβίωση του πρώτου ραντεβού ή της επετείου. Θέλουν απλώς μια ευκαιρία να ζήσουν ξανά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν τόσο πολύ για τον προϋπολογισμό. Προφανώς αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το διαμέτρημα της σχέσης – η αγάπη και η αφοσίωση μεταξύ του Κριού και του συντρόφου τους, αλλά όταν το βρείτε, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για να ξοδέψετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είχε πάντα την αίσθηση ότι αυτό που έληξε την τελευταία τους σχέση ήταν μια παρεξήγηση που δεν συζητήθηκε ποτέ. Σίγουρα, χρειάζονται δύο άτομα για να έχουν καλή επικοινωνία και το άλλο μέρος θα μπορούσε να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την άποψή του, αλλά ο Υδροχόος δεν μπορεί να ξεπεράσει την ιδέα ότι αν προσπαθούσαν να ξεκινήσουν ήρεμα μια συζήτηση, τα πράγματα μπορεί να είχαν τελειώσει διαφορετικά. Υπάρχουν ερωτήσεις που εξακολουθούν να ξεχύνονται στο μυαλό τους, πράγματα που θα ήθελαν να είχαν βγάλει από μέσα τους.

Τελικά, ο Υδροχόος δεν θέλει αυτό να είναι το τέλος της ιστορίας, παρά μόνο ένα ενδιάμεσο. Αυτός ο μήνας λοιπόν είναι η ευκαιρία τους να κάνουν αυτές τις ερωτήσεις. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για ένα αίσιο τέλος στο… παραμύθι, αλλά τουλάχιστον η περιέργειά τους θα ικανοποιηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς νιώθει σαν να έχασε το έτερον ήμισυ. Γνώρισε κάποιον καταπληκτικό ακριβώς πριν μετακομίσουν σε άλλη πολιτεία ή ξεκινήσουν μια νέα σχέση. Ο χρόνος και τα χρονοδιαγράμματα και η μοίρα απλώς δεν ευθυγραμμίστηκαν. Αλλά πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε λίγες εβδομάδες ή μήνες ή χρόνια.

Ό,τι είναι αδύνατο τη μια μέρα μπορεί να γίνει η ευκαιρία μιας ζωής την επόμενη. Η αδυναμία που έχουν διατηρήσει οι Ιχθύες για αυτό το άτομο, ή απλά η ανάμνησή τους μπορεί να υπάρχει για κάποιο λόγο. Υπάρχει κάτι που μένει να εξερευνηθεί μεταξύ αυτών και αυτού του ατόμου, και ο Ιούλιος είναι ο μήνας που όλα θα μπουν ξαφνικά στη θέση τους. Η συζήτηση και το ενδιαφέρον θα αναζωπυρωθούν σε μια αναλαμπή συγκίνησης και έκπληξης. Οι ντροπαλοί Ιχθύες μπορεί να αισθάνονται συγκλονισμένοι στη δίνη, αλλά θα ξέρουν ότι η εμπειρία είναι κάτι που αξίζει να ξεπεράσετε τον φόβο.

Τοξότης

Ο Τοξότης πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από ένα αγαπημένο του πρόσωπο αυτόν τον μήνα. Θα πάρουν πίσω τα σκληρά λόγια που είπαν στη ζέση της στιγμής και θα σκάψουν βαθύτερα στο τι πυροδοτεί πραγματικά αυτούς τους καβγάδες. Θα εξηγηθούν χωρίς να δικαιολογηθούν και θα προσφέρουν μια πορεία προς τα εμπρός με την υπόσχεση καλύτερης συμπεριφοράς.

Είμαστε όλοι ελαττωματικά ανθρώπινα όντα, ακόμα και οι σίγουροι για τον εαυτό τους Τοξότες, και γνωρίζουν τουλάχιστον ότι το να παραδεχτείς όταν κάνεις λάθος είναι μέρος της αγάπης. Ο σύντροφός τους σημαίνει πολύ περισσότερα για αυτούς από το δικό τους πείσμα και θέλουν να αγκαλιάσουν ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης. Θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για τα δικά τους συναισθήματα, εμπειρίες και αντιδράσεις, και αυτό το κεφάλαιο της ερωτικής τους ζωής είναι εκείνο όπου μεγαλώνουν πραγματικά.