Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Κριού κοντά στον Ερμή και τον Χείρωνα σήμερα. Καλό θα είναι να κάνετε δράσεις οι οποίες δεν σας βαραίνουν ψυχολογικά. Μπείτε στη θέση του άλλου αν δείτε πως αυτό θα βοηθήσει εσάς και τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας προσθέτει θάρρος και ανεβάζει τους παλμούς. Ωστόσο το πάντρεμα της με τον Χείρωνα μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια οπότε χρησιμοποιείστε το διπλωματικό σας ταλέντο σε ότι έχετε προγραμματίσει να κάνετε σήμερα.

Για τους Ταύρους, το μόνο που μπορεί να σας κρατήσει πίσω αυτή την στιγμή είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητές και τις δυνάμεις σας. Εστιάστε σε ότι μπορείτε αντικειμενικά να φέρετε εις πέρας αυτή με σθένος και επιδεξιότητα και περάστε όμορφα και ευχάριστα.

Για τους Διδύμους, σταθείτε μπροστά σε ότι προκύψει σήμερα κρατώντας διπλωματική στάση. Η διαπραγμάτευση είναι το κλειδί στα χέρια σας και το αποτέλεσμα μπορεί να εκπλήξει και εσάς την ίδια/τον ίδιο.

Για τους Καρκίνους, η ακαμψία και το πείσμα δεν βοηθούν στην εξέλιξη ενός πράγματος και το γνωρίζετε. Ωστόσο, η διεκδίκηση αυτού που δικαιούστε είναι σημαντική και μπορείτε να στηριχτείτε και στην βοήθεια ανθρώπων που έχετε κοντά σας για να το κερδίσετε.

Για τους Λέοντες, εμπόδια ή δικές σας ανασφάλειες μπορεί να σας αποδυναμώσουν σήμερα. Το κλειδί είναι να βρείτε ένα σταθερό σημείο εκκίνησης και να είστε διατεθειμένη/ος να βρεθεί η χρυσή τομή εάν χρειαστεί.

Για τους Παρθένους, η αμφισβήτηση είτε έρχεται από εσάς είτε από άλλους είναι ένα ενδεχόμενο σήμερα. Προσπαθήστε να επανεξετάσετε και να ανανεώσετε κάτι που μπορεί να προκύψει σήμερα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι το οποίο το αποτέλεσμα του θα έρθει μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Η επιμονή σε κάτι που δεν προχωράει μπορεί να σας απογοητεύσει, οπότε καλύτερα να μοιραστείτε ότι έχετε προγραμματίσει να κάνετε με ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε.

Για τους Σκορπιούς, οι άνθρωποι που μπορούν αυτή την στιγμή να σας βοηθήσουν σε κάτι που θέλετε να ολοκληρώσετε χρειάζεται να νιώσουν οικεία μαζί σας και ελεύθεροι να εκφράσουν την άποψή τους. Ανεξάρτητα εάν συμφωνήσετε ή όχι μαζί τους οι αντιπαραθέσεις θα φέρουν αδιέξοδο.

Για τους Τοξότες, οποιαδήποτε βοήθεια σας προσφέρεται, είναι καλό να την δεχτείτε. Η ενδυνάμωση και η επανασύνδεση με την θετική στάση που έχετε γενικότερα μπροστά σε μια κατάστασης, θα είναι σημαντική ενέργεια σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, προσπαθήστε να διευκολύνετε από μέρους σας όποια επικοινωνία προκύψει. Εκτός τις δικές σας πεποιθήσεις και απόψεις σήμερα καλό θα είναι να συνδεθείτε με τις ανάγκες του ανθρώπου που έχετε δίπλα σας.

Για τους Υδροχόους, το ενεργειακό φορτίο σήμερα μοιάζει πιο βαρύ από άλλες ημέρες. Η αβεβαιότητα και ο φόβος θα αποφορτιστούν εάν εστιάσετε σε λεπτομέρειες και προχωρήσετε με σταθερότητα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μεγαλύτερη αξία έχει ο τρόπος που κάνετε κάτι παρά το αποτέλεσμα που θα φέρετε. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο όσο καλύτερα γίνεται και εστιάστε το βλέμμα σας σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς.