Ανήμερα Χριστουγέννων και η Σελήνη συνεχίζει τη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων. Απέναντι από τον Άρη και σε συνδυασμό με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να φέρει μια αίσθηση ανικανοποίητου, γιαυτό προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν και θα σας δώσουν χαρά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astrpguide.gr


Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας και συζητήσεις με συγγενείς ή φίλους μπορεί να φέρουν καινούργια δεδομένα στην επιφάνεια προς μελέτη. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να προσπαθήσετε να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται, πριν το κάνετε. Περάστε όμορφα και χαλαρώστε.       

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κινείται ανάδρομος αυτή τη περίοδο γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλλημα που μπορεί να προκύψει αυτές τις ημέρες. Θα χρειαστεί να εξετάσετε εκ νέου ζητήματα που σχετίζονται με αξίες, παλαιωμένες πεποιθήσεις, οικονομικά και να είστε γενικότερα ιδιαίτερα προσεκτική//ός στις κινήσεις σας. Περάστε όμορφα και χαλαρά σήμερα.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα ενεργή και σήμερα με την έννοια πως έρχονται πληροφορίες οι οποίες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες για την πορεία θεμάτων που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, χρειάζεται αρκετή σκέψη και να υπερισχύει η αντικειμενικότητα. Περάστε όμορφα και χαλαρώστε σε ένα όμορφο και οικείο περιβάλλον.   

Για τους Καρκίνους, πολλές σκέψεις αυτές τις ημέρες ενδέχεται να σας φορτίζουν ή να νιώθετε πως δεν μπορείτε να βγάλετε εύκολα άκρη σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Είναι αλήθεια. Για να βοηθηθείτε στη παρούσα φάση θα πρέπει να σταθείτε σε ρεαλιστικά δεδομένα και προσδοκίες, χωρίς ο συναισθηματισμός να επηρεάσει την κρίση σας. Χαλαρώστε και περάστε όμορφα σήμερα με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε κινήσεις οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν σε κοινωνικό επίπεδο. Επαφές με φίλους, ομοϊδεάτες, ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας και που εμπιστεύεστε μπορεί να φανούν χρήσιμες τόσο για το παρόν όσο και για το άμεσο μέλλον.  Περάστε όμορφα και χαλαρώστε σε ένα οικείο περιβάλλον.

Για τους Παρθένους, ένα επαγγελματικό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολεί έντονα αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να το εξετάσετε από διάφορες πλευρές. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Εξετάστε όλα τα δεδομένα και ψάξτε το «πίσω κείμενο» σε αυτά που ακούτε. Ωστόσο, σήμερα προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα και ξεκούραστα.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη περίοδο σας βάζουν στη διαδικασία να σταθείτε σε πράγματα και καταστάσεις τις οποίες μια άλλη στιγμή θα προσπερνούσατε. Αυτή είναι μια διαδικασία πολύ χρήσιμη ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε με καλό χειρισμό και σχολαστικότητα ώστε να είστε σίγουρη/ος για την ορθότητα του τελικού συμπεράσματος που θα βγάλετε. Προσπαθήστε σήμερα να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα με αγαπημένα άτομα και φίλους.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ταξιδεύει ανάδρομος αυτή τη περίοδο κάτι που ενδέχεται να σας μπερδεύει στις αποφάσεις ή/και τις δράσεις που θέλετε να κάνετε. Οι καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες είναι αρκετές γιαυτό προχωρήστε με προσοχή και κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Σήμερα προσπαθήστε να αφήσετε ότι σας στεναχωρεί στην άκρη και χαρείτε με τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντί σας, σας φέρει απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσετε να προχωρήσετε στόχους και σχέδια. Μπορεί ο Ερμής ανάδρομος να δυσκολεύει αυτή τη στιγμή αυτή την διαδικασία ωστόσο η κατάσταση σε λίγο καιρό θα αρχίσει να γίνεται σταδιακά πιο βατή. Σήμερα χαλαρώστε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Για τους Αιγόκερους, η θέση του Ερμή ανάδρομου στο ζώδιό σας είναι αρκετά βοηθητική ακόμη και αν φέρνει δυσκολίες ή καθυστερήσεις σε κάτι που ζητάτε αυτή τη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να βελτιώσετε την στρατηγική και οργάνωση ενός εγχειρήματος. Σήμερα χαλαρώστε σε ένα όμορφο και οικείο για εσάς περιβάλλον.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη είναι έντονα ενεργή σήμερα δίνοντας την ευκαιρία να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος μπορεί να φέρνει καθυστερήσεις ή αλλαγές ωστόσο εσείς θα πρέπει να παραμείνετε προσηλωμένη/ος στο στόχο σας. Σήμερα περάστε όμορφα με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Ιχθύες, αυτή η περίοδος δεν σας ευνοεί για να κάνετε κινήσεις χωρίς να τις έχετε οργανώσει και επεξεργαστεί καλά. Δώστε την δυναμική σας κυρίως στην προετοιμασία μιας κατάστασης και δείξτε υπομονή και κατανόηση στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικό για εσάς σήμερα και αύριο να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο και οικείο περιβάλλον για εσάς.