Με την Σελήνη στον Λέοντα, την Αφροδίτη σε κενό πορείας και το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα δημιουργείται σήμερα μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Καλύτερα να μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν πράγματα που θα σας ικανοποιήσουν και να εμπιστευτείτε μόνο τις δικές σας δυνάμεις αλλά αντοχές, χωρίς όμως να έχετε υπερβολικές προσδοκίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η ανάγκη να πάρετε χαρά από συγκεκριμένα πράγματα που έχετε στο μυαλό σας ενδέχεται σήμερα να μην ικανοποιηθεί. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, σε όλους τους τομείς.

Για τους Ταύρους, οικογενειακά και υπαρξιακά θέματα σήμερα μπορεί να κινητοποιηθούν έντονα και να σας φορτίσουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε μόνο σε ότι γεμίζει την καρδιά σας και σας ευχαριστεί.

Για τους Διδύμους, σήμερα οι πολλές συζητήσεις δεν θα σας οδηγούν πουθενά. Μείνετε σε μια οδό η οποία γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θα σας φέρει προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Καρκίνους, μην ασχοληθείτε σήμερα με οικονομικά ή υλικά ζητήματα γιατί δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Απεναντίας, ασχοληθείτε με κάτι που μπορεί να σας ταξιδέψει και να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας φορτίζει με ενέργεια αλλά η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σας βρίσκεται σε κενό πορείας σήμερα οπότε δεν δίνει την απαραίτητη ώθηση για να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Κρατήστε μικρό καλάθι σχετικά με αυτά που ακούτε.

Για τους Παρθένους, περιμένετε μέχρι αύριο για δράσεις που σκέφτεστε τις τελευταίες ημέρες να κάνετε. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας φορτίσει με χρήσιμη ενέργεια προς την επίτευξη των στόχων σας.

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολούν σήμερα ή να νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους ανθρώπους. Ασχοληθείτε με ότι έχετε προγραμματίσει αλλά καλύτερα να επιλέξετε την αυριανή ημέρα για πολύ σημαντικές και συγκεκριμένες ενέργειες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μια περίεργη ενεργειακά ημέρα και είναι δύσκολο να προβλέψετε ότι θα ακολουθήσει. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του. Κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν.

Για τους Τοξότες, είναι αλήθεια ότι θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή αλλά αν αφορούν διαφορετικούς τομείς καλό θα είναι να οργανωθείτε πολύ καλά. Ακόμη καλύτερα περιμένετε μέχρι αύριο για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δώστε περισσότερο σημασία σε ότι μπορεί να σας ξεκουράσει και να σας αποφορτίσει. Δεν είναι καλή στιγμή για σημαντικές δράσεις από μέρους σας ανεξάρτητα τους τομείς. Από αύριο η ενέργεια θα είναι πολύ καλύτερη για οτιδήποτε έχετε κατά νου να κάνετε.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή και παρόλο που θέλετε να κάνετε δραστικές κινήσεις καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο. Όλα θα είναι περισσότερο ξεκάθαρα.

Για τους Ιχθύες, μεγάλη η ανάγκη σας αυτές τις ημέρες να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία η ολοκλήρωσή τους θα σας φέρουν χαρά. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο ώστε να υπάρχει και η κατάλληλη δυναμική.