Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού αλλάζει το σκηνικό της ημέρας. Από την μία μπορεί να εντείνει τις προβληματικές καταστάσεις αλλά θα μπορούσε επίσης να βάλει όρια εκεί που τα πράγματα φαίνεται να έχουν κάπως ξεφύγει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, διάφορες καταστάσεις μπορεί να μην σας φανούν όσο ξεκάθαρες θα θέλατε αλλά σήμερα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα.

Για τους Ταύρους, οι σχέσεις, κάθε είδους, μπαίνουν στο στόχαστρο σήμερα και αύριο γι' αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο αντικειμενική/ός γίνεται.

Για τους Διδύμους, μια κατάσταση η οποία κινητοποιείται στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να πάρει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας σήμερα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας γεμίσουν και θα πάρετε χαρά από αυτά.

Για τους Λέοντες, το σπίτι, η οικογένεια, η προσωπική σας ζωή μπαίνει στο στόχαστρο σήμερα και αύριο γι' αυτό καλό θα είναι να μην είστε απόλυτη/ος και να αφήσετε χώρος τον συνομιλητή σας.

Για τους Παρθένους, η επαφές σας θα θέλετε να είναι έντονες, αληθινές και εκφραστικές σήμερα αλλά θα πρέπει να το κάνετε με το γάντι.

Για τους Ζυγούς, ένα αξιακό θέμα κινητοποιείται σήμερα και αύριο, το οποίο μπορεί να χρειαστεί αρκετή ενέργεια από μέρους σας για να μπορέσετε να το διευθετήσετε.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία σας να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Ωστόσο, δράστε με επιφυλακτικότητα και προσοχή.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις μπορεί να έρχονται στο μυαλό σας σήμερα και αύριο αλλά θα χρειαστεί να τις φιλτράρετε πολύ καλά πριν την εκφράσετε/εξωτερικεύσετε.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση μπορεί να μην προχωρά ακριβώς όπως θέλετε γι' αυτό κινηθείτε με ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώσετε χώρο σε οτιδήποτε κινητοποιείται και το οποίο δεν γνωρίζετε τόσο καλά ώστε να έχετε κάθετη άποψη.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας αρκεί να έχετε κάνει καλό σχεδιασμό.