Η Σελήνη νωρίς το πρωί θα βρίσκεται σε «κενό πορείας» οπότε καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές ενέργειες και κινήσεις. Από τις 10:00 πμ και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την συναισθηματική τροφή που λαμβάνουμε στο σήμερα της ζωής μας. Η αμφιθυμία θα είναι παρούσα καθώς και η τάση να μεγαλοποιούμαι τα συναισθήματα που νιώθουμε.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, σήμερα θα είναι ιδιαίτερη πρόκληση για εσάς να συνδυάσετε αυτά που νιώθετε με αυτά που σκέφτεστε ώστε να ικανοποιήσετε και τα δύο. Θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής καλό θα είναι να τα δείτε με διαλλακτικότητα και προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας σήμερα οι οποίες ενδέχεται να σας βάλουν σε δίλλημα. Είναι σημαντικό να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας ωστόσο κρατήστε την αντικειμενική ματιά σας ενεργή όταν θα μεταφέρετε τα μηνύματά σας.

Για τους Διδύμους, η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια έρχεται στην πρώτη γραμμή σήμερα και αύριο. Μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα θα κάνετε δικές σας εσωτερικές διεργασίες, χρήσιμες ώστε να μπορέσετε φτιάξετε ένα πλάνο για το πώς θα λάβετε περισσότερη συναισθηματική τροφή στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο οπότε θα σας γεμίσει με δύναμη και θέληση να κάνετε πράγματα για εσάς. Είναι αλήθεια πως δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο πώς νιώθουν οι άνθρωποι που είναι στην καρδιάς σας ωστόσο αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτείτε το πώς νιώθετε εσείς και από πού παίρνετε χαρά.

Για τους Λέοντες, αναθεωρήσεις γίνονται σήμερα από εσάς σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά αυτή τη περίοδο στη ζωή σας. Είτε αφορά σχέσεις και συνεργασίες είτε άλλα θέματα καλό θα είναι να μην χάσετε την αντικειμενική σας οπτική αναλύοντας τα δεδομένα ένα προς ένα.

Για τους Παρθένους, σήμερα αγκαλιάστε φίλους που έχετε στην καρδιά σας και συναντήστε ανθρώπους που εκτιμάτε. Μέσα από συζητήσεις μπορείτε να ακούσετε ενδιαφέρουσες ιδέες και να ανταλλάξετε μηνύματα τα οποία είναι σημαντικά είτε για την πορεία σας είτε για μια κοινή συνεργασία (όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής).

Για τους Ζυγούς, το να νιώσετε ασφαλής είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή και σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες να ακολουθήσετε μια διαδρομή προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας να δυσκολεύει την πορεία ή να υπάρξουν καθυστερήσεις, ωστόσο είναι καλό να είστε συντονισμένη/ος προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί να θελήσετε σήμερα να μείνετε με τις σκέψεις σας ή με πολύ προσωπικά σας πράγματα, κάτι που θα πρέπει να γίνει σεβαστό από τους γύρω σας. Η εσωτερική σας ηρεμία είναι το Α και το Ω αυτή τη στιγμή και χρειάζεστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να ανακτήσετε όλες τις δυνάμεις σας.

Για τους Τοξότες, δικά σας προσωπικά ζητήματα ενδέχεται να είναι έντονα κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να τα δείτε με ιδιαίτερη ηρεμία και ησυχία. Σεβαστείτε τους χρόνους και τους ρυθμούς σας σήμερα. Ξεκουραστείτε από περιττές σκέψεις και θέστε προτεραιότητες.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα που νιώθετε ενδέχεται να είναι έντονη αλλά δεν μοιάζει να είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το κάνετε. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται με κέντρο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία σας.

Για τους Υδροχόους, καθημερινά πράγματα και ασχολίες ενδέχεται να ζητούν ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε από μέρους σας και αφήστε οτιδήποτε δεν επείγει να το κάνετε από αύριο και μετά. Βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε.

Για τους Ιχθύες, καλή στιγμή να περάσετε την ημέρα σας με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας και μπορούν να σας δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα. Επίσης, είναι η καταλληλότερη ημέρα να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.

astroguide.gr