Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου προετοιμάζοντας το έδαφος για την αυριανή Πανσέληνο. Η ανάγκη να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί θα κινεί τα βήματά σας, ωστόσο μια δόση δραματοποίησης μαζί με τον ανάδρομο Ερμή  θα είναι αισθητή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με σταθερά και προσεκτικά βήματα. Μια κατάσταση που αφορά την εργασία, την καθημερινότητά σας ή τον κοινωνικό σας περίγυρο ενδέχεται να σας επηρεάσει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν είναι έντονη αυτή τη στιγμή. Σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση, όπως γνωρίζετε πολύ καλά να κάνετε, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμούς.

Για τους Διδύμους, σήμερα ένα προσωπικό σας θέμα έρχεται στην επιφάνεια και παίρνει ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και κρατήστε τις ισορροπίες εκεί που νιώθετε πως χρειάζεται.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για σημαντικές δράσεις. Ψυχικές φορτίσεις μπορεί να είναι διογκωμένες αλλοιώνοντας την πραγματική διάσταση των πραγμάτων απέναντί σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντί σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα λίγο πριν την Πανσέληνο σας βάζουν στην διαδικασία να σκεφτείτε καταστάσεις οι οποίες συνδέονται με τους τομείς σχέσεων και συνεργασιών. Δώστε χώρο πριν την όποια τελική σας απόφαση ή δράση.

Για τους Παρθένους, λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο οι καταστάσεις γύρω σας μπορεί να σας μπερδεύουν. Καλό θα είναι να αφήσετε 2-3 ημέρες να περάσουν πριν κάνετε ένα επόμενο βήμα που σκέφτεστε.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση δεν είναι απλή επιθυμία αυτή τη στιγμή. Δώστε χώρο και αφιερώστε χρόνο σε ότι μπορεί να φέρει αυτό που προσδοκά η καρδιά σας.

Για τους Σκορπιούς, θέματα σπιτιού ή καταστάσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος έρχονται στο τραπέζι αυτή τη στιγμή. Καλό θα είναι να παραμείνετε στο στόχο σας και κυρίως σε οτιδήποτε σας βοηθά στην ψυχική σας ισορροπία.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους μπορεί να φέρει προκλήσεις σήμερα και αύριο. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει εκτός στόχου.

Για τους Αιγόκερους, οι καταστάσεις σήμερα και αύριο μπορεί να φαίνονται διογκωμένες σχετικά με την πραγματική τους σημαντικότητα και υπόσταση. Καλύτερα να αφήσετε σημαντικά πράγματα να τα χειριστείτε από 29/8 και μετά που θα ορθοδρομήσει και ο Ερμής.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας γεμίζει ενέργεια αλλά θέλει μαεστρία από μέρους σας ώστε να την διοχετεύσετε παραγωγικά και δημιουργικά. Κρατήστε τα ηνία και τον έλεγχο των καταστάσεων.

Για τους Ιχθύες, πολλές σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη. Κάντε μια καλή ταξινόμηση και διαχωρισμό ώστε να μην χαθείτε μέσα σε αυτές.