Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο του Κριού και θα παραμείνει μέχρι 3 Απριλίου. Σε αυτή τη θέση ο φτερωτός αγγελιοφόρος θα ανοίξει δημιουργικούς δρόμους και θα μας φέρει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η γρήγορη σκέψη θα είναι παρούσα με σκοπό να φτάσουμε γρηγορότερα στο στόχο που έχουμε βάλει ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η «βιασύνη» φέρνει και λάθη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 3 Απριλίου σας δίνει φτερά να κάνετε πράγματα για εσάς, παίρνοντας ακόμη ευκολότερα πρωτοβουλίες. Η ανάγκη να ακουστείτε και να περάσετε τα μηνύματά σας εμπνέοντας άλλους ανθρώπους είναι δυνατή και θα μονοπωλεί στις δράσεις σας το συγκεκριμένο διάστημα.        

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού μέχρι 3 Απριλίου θα αναμοχλεύει οτιδήποτε μέχρι τώρα έχει μπει στο «αθόρυβο» για τον οποιοδήποτε λόγο. Σε οτιδήποτε νιώθετε πως έχει βαλτώσει θα μπορούσε να σας βοηθήσει ειδικά αν πρόκειται για την ψυχολογία σας ώστε να βρεθούν δημιουργικές διέξοδοι έκφρασης.   

Για τους Διδύμους, μέχρι 3 Απριλίου, ο Ερμής στον Κριό, θα προσθέτει γρηγοράδα στη σκέψη σας αλλά και στις κινήσεις σας κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι και νέες συνεργασίες μπορούν να βελτιώσουν και να επεκτείνουν τη καθημερινή και εργασιακή σας ρουτίνα.  

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Κριό σας φορτίζει με την απαραίτητη τόλμη και το σθένος κυρίως σε εργασιακά και καριέρας θέματα. Μέχρι 3 Απριλίου μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες και σκέψεις ακόμη και αν τα εμπόδια θα είναι υπαρκτά. Θα μπορούσε να αφορά επίσης μια προσωπική επανένταξη σε ένα κοινωνικό πλαίσιο μέσω της εργασίας και των επιτευγμάτων σας.

Για τους Λέοντες, έντονη παρόρμηση θα δώσει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού σε εσάς και ότι πρεσβεύετε σχετικά με όνειρα και προσδοκίες. Μια μορφή πλαισίου θα είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να οριοθετήσετε τις καταστάσεις ώστε να προχωρήσουν πάνω σε ράγες και να αποδώσουν με τους καρπούς τους.  

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Κριό φέρνει μαζί του και ένα είδος προσωπικής αναγέννησης για εσάς σε βαθύτερα επίπεδα, επιθυμίες και όνειρα. Μέχρι 3 Απριλίου ερωτηματικά και διλλήματα θα λυθούν ευκολότερα και θα μπορέσετε να σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Πραγμάτων που δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε παραπάνω σπαταλώντας την πολύτιμη ενέργεια.   

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί από το ζώδιό σας μέχρι 3 Απριλίου βάζοντάς σας στην διαδικασία να δείτε με διαφορετικό μάτι σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Η επικοινωνία θα είναι ποικιλόμορφη και νέες ιδέες θα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, θα είναι μία περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να κατανοήσετε ευκολότερα τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή στον Κριό μέχρι 3 Απριλίου πολλές ιδέες και σκέψεις θα έρθουν είτε από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από εσάς την/τον ίδια/ίδιο οι οποίες θα στοχεύουν στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας κυρίως. Νέες ιδέες οι οποίες θα σας βγάλουν από τη όποια ρουτίνα ή κάτι το οποίο σας έχει κουράσει αυτή τη περίοδο.

Για τους Τοξότες, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού μέχρι 3 Απριλίου, δίνοντάς σας χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Θα δοθούν ευκαιρίες να έχετε στη καθημερινή σας ρουτίνα ευχάριστα διαλλείματα, τα οποία θα σας αναζωογονήσουν και θα σας ενεργοποιήσουν θετικά.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Κριό θα κινητοποιήσει κυρίως ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σας όσο και με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Μέχρι 3 Απριλίου θα υπάρξει αρκετή ενεργοποίηση στους συγκεκριμένους τομείς και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε χωρίς βιασύνη και γρήγορες αποφάσεις.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Κριό μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις με μοναδικό σκοπό να έρθουν νέα δεδομένα στη ζωή σας και να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Ωστόσο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν συγγενείς και μετακινήσεις μέχρι 3 Απριλίου.

Για τους Ιχθύες, ιδέες και σκέψεις φέρνει ο Ερμής στον Κριό μέχρι 3 Απριλίου σχετικά με ζητήματα που σας δίνουν υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Οι αλλαγές θα είναι μέρος της διαδικασίας και οι αναπροσαρμογές δεν θα λείψουν αλλά θα είναι για να αισθανθείτε πιο σταθερά στους συγκεκριμένους τομείς.