Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Τοξότη μας κρατά σε επαφή με τα ζητούμενα της Νέας Σελήνης και τους καρπούς-στόχους που θέλουμε να καρποφορήσουν μέσα στις επόμενες 28 περίπου ημέρες. Απέναντι σήμερα από τον Άρη ανάδρομο και σε δυσαρμονική σχέση με τους Δία και Ποσειδώνα μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα αποθαρρυνθούμε ωστόσο αυτό είναι προσωρινό και πιθανά όχι τόσο αντικειμενικό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, με το κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, ακόμη ανάδρομο, μπορεί να νιώθετε κάπως αποπροσανατολισμένη/ος από στόχους και επιθυμίες ωστόσο η Σελήνη στον Τοξότη δεν αφήνει η απογοήτευση να σας αποθαρρύνει. Δώστε χώρο σε εμπνεύσεις που έρχονται σήμερα και μην ασχοληθείτε με μικροπρέπειες.

Για τους Ταύρους, αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα σήμερα και γενικότερα με ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη ψυχοσύνθεσή σας. Ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γνωρίζετε καλά και σας εμπνέει παρά με κάτι που μπορεί να νιώσετε άβολα ή χρειάζεται από εσάς πολλή ενέργεια.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας με την Σελήνη απέναντι σήμερα δεν δηλώνουν μια εύκολη ημέρα γιαυτό κάντε σταθερά βήματα. Σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να είναι στο προσκήνιο και χρειάζεται ιδιαίτερη ευελιξία για να κρατηθούν απαραίτητες ισορροπίες.

Για τους Καρκίνους, η διάθεσή σας μπορεί να μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της ημέρας γιαυτό χρειάζεται ιδιαίτερος χειρισμός από εσάς ώστε να παραμείνετε σταθερά στο δρόμο της επιλογής σας. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε σήμερα με κάτι που μπορεί να σας φορτίσει ή να σας αγχώσει.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά ζητήματα ενδέχεται σήμερα να σας απογοητεύσουν γιαυτό αποφύγετε πολλές επαφές και συζητήσεις για τις οποίες ενδέχεται να νιώσετε αμφιθυμία. Απεναντίας, δώστε χώρο σε ότι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή, το οποίο έχει αρκετό χώρο να κινηθείτε αυτόνομα.

Για τους Παρθένους, σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικές συνδέσεις σήμερα είναι στο στόχαστρο χωρίς να είναι εύκολο να κρατήσετε μια σταθερή πορεία. Δώστε χώρο και κυρίως χρόνο σε ότι προκύπτει. Εξετάστε όλα τα δεδομένα μόνο από την αντικειμενική τους πλευρά.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η επικοινωνία με τα άτομα στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα μιας και οι πλανητικές δυναμικές μπορεί να δημιουργήσουν εξάρσεις συναισθημάτων. Δώστε χώρο σε ότι προκύπτει και εξετάστε τα πάντα αντικειμενικά και με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Για τους Σκορπιούς, θέματα αξιών είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο ενδέχεται να σας απασχολούν αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για αποφάσεις, πόσο μάλλον για άμεσες δράσεις. Δώστε χώρο και χρόνο στις σκέψεις σας και εξετάστε όλα όσα έχουν προκύψει με ιδιαίτερη σχολαστικότητα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.  

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με του Ερμή, Αφροδίτη και Ήλιο φέρνει έναν αέρα ανανέωσης καθώς και την επιθυμία να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δώσουν χαρά. Καλό θα είναι να δράσετε όσο πιο αυτόνομα γίνεται χωρίς απαραίτητα τη συμμετοχή άλλων ανθρώπων στα σχέδιά σας.

Για τους Αιγόκερους, οι σκέψεις αυτές τις ημέρες είναι ιδιαίτερα έντονες και χρειάζονται πολύ καλή ταξινόμηση. Καλό θα είναι να μην πάρετε απόφαση για συγκεκριμένη δράση μέχρι αύριο καθώς τα εμπόδια μπορεί να σας αποθαρρύνουν, κάτι καθόλου ωφέλιμο ειδικά αυτή τη στιγμή για εσάς.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία είναι ιδιαίτερα έντονη ωστόσο τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικά. Οι επιθυμίες σας μπορεί να έρχονται σε κόντρα με τις αντικειμενικές σας ανάγκες ή οι συνθήκες σήμερα να μην είναι οι καταλληλότερες. Προχωρήστε με σύνεση το πρόγραμμά σας.

Για τους Ιχθύες, δύσκολη ημέρα για πολλές ενέργειες και δράσεις γιαυτό δώστε χώρο σε ότι προκύπτει χωρίς βιασύνες. Ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή την ιδιωτική σας ζωή ενδέχεται έως το βράδυ να σας βάλουν σε διλλήματα ή κάτι να μην λειτουργήσει όπως το έχετε προγραμματίσει. Καλό θα είναι να λειτουργήσετε ιδιαίτερα ευέλικτα.

astroguide.gr