Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα σε ευνοική θέση με τον Δία και τον Ουρανό μπορεί να σας ωθεί να ασχοληθείτε μόνο με σημαντικά πράγματα και να μην θέλετε να χάνετε πολύτιμο χρόνο ωστόσο κινητοποιεί έντονα τον Ερμή ο οποίος μόλις έχει αρχίσει την ανάδρομή του πορεία στο ίδιο ζώδιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε τα πολλά λόγια και μπείτε στη διαδικασία να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Κάντε σωστή εκτίμηση των καταστάσεων και να θυμάμαι πως η αντικειμενικότητα συνδυαστικά με την ευγένεια μακρυά από πείσματα και εκδραματίσεις είναι ο πιο κατάλληλος συνδυασμός για την επιτυχία.        

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να αφήσετε το μυαλό σας να παραπλανηθεί και να έρθουν νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι σίγουρο πως η αντικειμενική ματιά είναι ενεργή και θα μπορέσετε να κάνετε καλή εκτίμηση των δεδομένων ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τις λάθος κινήσεις.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να εστιάσετε και να βάλετε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν σε μία παραγωγική σειρά. Μια καλή ανάλυση των δεδομένων θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε τί είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς ώστε να του δώσετε την δυναμική σας.  

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να μην αφήσετε την ανησυχία σας ή τους φόβους σας να σας απομακρύνουν από κάτι που θέλετε να κάνετε. Ζυγίστε τις καταστάσεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά και πορευτείτε με το αποτέλεσμα που θα προκύψει, πάντα σε επαφή με τις επιθυμίες σας.  

Για τους Λέοντες, σήμερα οι σκέψεις σας τριγυρίζουν γύρω από εργασιακά θέματα. Η ημέρα προσφέρει απλόχερα την δυνατότητα να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και να προβείτε σε ανάλογες δράσεις.

Για τους Παρθένους, είναι ευκολότερο για εσάς σήμερα να ξεχωρίσετε αν οι φόβοι που νιώθετε είναι αντικειμενικοί ή όχι. Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε κάτι το οποίο νιώθετε πως είναι ευνοϊκό για εσάς. Είναι άδικο να μπορείτε να κάνετε κάτι για εσάς και οι φόβοι να σας κρατήσουν πίσω.   

Για τους Ζυγούς, αυτό που έρχεται στην επιφάνεια σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι πως δεν είστε εσείς υπεύθυνη/ος για τις ευημερία και τη χαρά των ανθρώπων γύρω σας. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε αλλά ο στόχο σας είναι να είστε χαρούμενη/ος εσείς. Κάθε ένας είναι εκεί που ανήκει ή εκεί που θέλει να είναι για τους δικούς του λόγους.

Για τους Σκορπιούς, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία χρειάζεται να τα εξετάσετε από την δική σας πλευρά. Η αντικειμενικότητά σας είναι αδιαμφισβήτητη και είστε σε θέση να αποφασίσετε για την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει δρώντας κατά περίπτωση.

Για τους Τοξότες, η τόλμη φαίνεται να πηγαίνει σήμερα μαζί με την ανυπομονησία, κάτι που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Μεταφέρετε τα μηνύματά σας στους σωστούς παραλήπτες με ευαισθησία και να είστε υπομονετική/ός.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μείνετε σε επαφή με τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά και με τις ψυχικές σας φορτίσεις αν θέλετε να περάσετε όμορφα και να κάνετε δημιουργικά πράγματα. Κάντε δράσεις οι οποίες θα βοηθήσουν άλλους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν πρέπει να χαθείτε στις σκέψεις σας ούτε να κάνετε πράγματα τα οποία σας αφήνουν αδιάφορη/ος. Ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί να ανεβάσει την διάθεσή σας και σας χαροποιεί.

Για τους Ιχθύες, σήμερα με κάποιον τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τις ικανότητές σας. Είτε βρεθείτε με φίλους είτε με ομάδες ανθρώπων και ομοϊδεάτες, εκφράστε τις επιθυμίες και τις ιδέες σας.