Σήμερα τα ξημερώματα ο Ερμής ανάδρομος περνά εκ νέου στο ζώδιο του Λιονταριού. Η σκέψη θα γίνεται πιο ευαίσθητη στα κύματα που δημιουργούν οι λέξεις, οι σκεπτομορφές, τα εξωτερικά ερεθίσματα και μια αντίδραση ή αντίσταση του εγκεφάλου να έρθετε σε επαφή με την καρδιά σας θα είναι έντονη έως 29 Αυγούστου που θα αρχίσει φαινομενικά την ορθόδρομή του κίνηση.  Προσπαθήστε αυτό το διάστημα να προσαρμόσετε μια καινούργια ιδέα, να ανανεώσετε μια ήδη υπάρχουσα και κυρίως “άκουστε”  τον αγγελιοφόρο των Θεών, Ερμή, αυτό που θα σας ψιθυρίσει στο αφτί, την σωστή κατεύθυνση προς τους στόχους σας. Είναι η ιδανική στιγμή να αφήσετε  απαρχαιωμένες προσδοκίες και άκαμπτες ηθικές κρίσεις, επανεξετάζοντας πεποιθήσεις και ιδέες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η περίοδος που ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα κινητοποιεί θέματα κυρίως του τελευταίου 4μήνου και γεγονότα θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια προς επίλυση που σχετίζονται κυρίως με θέματα δημιουργικότητας, τις καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις, την αυτό-έκφραση σας, την σχέση σας με τα παιδιά. Οι ιστορίες αγάπης και η ιδιωτική σας ζωή ή/και το σπίτι σας επίσης πιθανά να σας απασχολήσουν ζητώντας την προσοχή σας και παίρνοντας μεγάλο μέρος της ενέργειας σας.

Για τους Ταύρους, για εσάς ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα κινείται και αναμοχλεύει τα γεγονότα του τελευταίου 4μήνου με σκοπό την καλύτερη κατανόηση τους και ωθώντας σας να κάνετε απαραίτητες αλλαγές εκεί που θα είναι χρήσιμο. Αν είστε κλεισμένη/ος στον εαυτό σας το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να επανεξετάσετε τους λόγους και να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Οι κοντινοί σας άνθρωποι, το άμεσο περιβάλλον και οι σχέσεις μαζί τους αλλάζουν μορφή δημιουργώντας τις συνθήκες επικοινωνίας που χρειάζεται έχετε μαζί τους.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα φέρει αλλαγές σε θέματα που αφορούν κυρίως την επικοινωνία σας με το άμεσο περιβάλλον και σε ότι συγκαταλέγετε εσύ προσωπικά στον όρο “κτήσεις”. Θα μπορούσε να είναι μια αναπροσαρμογή στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα του τελευταίου 4μήνου ή μια νέα προσέγγιση, προσθήκη σε αυτά και τις αξίες σας.

Για τους Καρκίνους, τα θέματα που φέρνει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα στην επιφάνεια εστιάζονται κυρίως σε ότι συνέβη το τελευταίο 4μηνο. Η επαφή με την πραγματική πραγματικότητα είναι ένα από αυτά που έρχεται στην επιφάνεια ξανά τώρα. Ο τρόπος που βλέπετε τον εαυτό σας, το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, ακόμη και μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση τώρα θα μπορούσε να γίνει αισθητή. Θέματα αυτό-εκτίμησης και πως προβάλετε τον εαυτό σας θα σας απασχολήσουν.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια κυρίως οτιδήποτε δεν ήταν εύπεπτο για εσάς το τελευταίο 4μηνο. Μέχρι τέλος Αυγούστου έχετε την δυνατότητα να το επανεξετάσετε. Οι τομείς που θα κινητοποιηθούν θα είναι κυρίως θέματα προσωπικής σας προβολής και φόβοι με τους οποίους έχετε έρθει σε επαφή τους τελευταίους μήνες. Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα ακόμη βήμα κερδίζοντας μεγαλύτερο ποσοστό συνειδητότητας.

Για τους Παρθένους, τα θέματα που θα κινητοποιηθούν με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Λέοντα σε εσάς αφορούν κυρίως το τελευταίο 4μηνο και σε τομείς όπως η κοινωνικότητά σας , οι φιλίες και σχέσεις. Αυτοί οι τομείς αναπροσαρμόζονται όπως επίσης και οι ομάδες στις οποίες ανήκετε. Τα όνειρα και οι ελπίδες σας μπορεί να αλλάξουν μορφή αλλά μην επηρεαστείτε από τους φόβους σας, κρατήστε την αντικειμενική πλευρά της όποιας κατάστασης και μέσα σε αυτή δεν είναι πάντα οι φόβοι.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα σας ζητά να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα από αυτή που υπάρχει μπροστά σας. Δεν λειτουργούν όλα με μέτρο και λογική. Ναι, χρειάζεται προσοχή γιατί θα σας ζητηθεί να αναπροσαρμόσετε δεδομένα και χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το ορθολογιστικό σας ταλέντο. Όμως η καριέρα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και χρειάζεται να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.

Για τους Σκορπιούς, θέματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί κυρίως το τελευταίο 4μηνο κινητοποιούνται αυτή τη περίοδο. Αναπροσαρμογές και αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας θα ζητηθούν κυρίως σε θέματα δουλειάς. Αν υπάρχει ένα μακρινό ταξίδι σε εκκρεμότητα σκεφτείτε ξανά τους λόγους που θέλετε να το κάνετε. Επίσης αν υπάρχει κάποια νομική υπόθεση που εκκρεμεί ενδέχεται να μάθετε κάποια νέα σχετικά με αυτή ή/και να μπείτε στην διαδικασία να την τακτοποιήσετε από Σεπτέμβρη.

Για τους Τοξότες, θέματα που αφορούν το τελευταίο κυρίως 4μηνο έρχονται ξανά στην επιφάνεια προς επίλυση, αναπροσαρμογή, δεύτερη σκέψη, οριστικοποίηση. Οι τομείς που κινητοποιούνται σε εσάς με τον Ερμή ανάδρομο από σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, είναι θέματα σπουδών, κάποιο ταξίδι ή/και σχέσεις με το εξωτερικό, ίσως κάποιο νομικό θέμα. Επίσης θέματα με την οικογένεια, κληρονόμους περιουσίας και θέματα βαθύτερα δικά σας φαίνεται πως μέσα στον Αύγουστο είναι ενεργά. Δώστε την πρέπουσα σημασία και κινηθείτε σταθερά προς το ενήλικο σας όφελος.

Για τους Αιγόκερους, η κινητοποίηση λόγω του Ερμή ανάδρομου είναι έντονη και θέματα του τελευταίου 4μηνου έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας οριστικές λύσεις. Οι τομείς για εσάς είναι κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες. Κάποια άτομα, όχι τόσο φιλικά προς εσάς, επίσης μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους αυτό το διάστημα με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι τομείς είναι τομείς που επηρεάζουν έντονα την ψυχική σας κατάσταση οπότε η όποια τακτοποίηση θα πρέπει να είναι άμεση ώστε να μην υπάρξουν συναισθηματικές φορτίσεις που θα κρατήσουν καιρό και θα σας ταλαιπωρήσουν.

Για τους Υδροχόους, για εσάς ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια θέματα κυρίως του τελευταίου 4μηνου που αφορούν την καθημερινή σας ζωή, την καθημερινή σας εργασία και τις συνεργασίες που κάνατε το τελευταίο διάστημα. Κάτι αλλάζει ή κάτι χρειάζεται να αλλάξετε εσείς σε αυτούς του τομείς. Αναπροσαρμόστε το καθημερινό πρόγραμμά σας βάσει των προσωπικών σας αναγκών και επιλέξτε να έχεις δίπλα σας ανθρώπου που πραγματικά σας νοιάζονται. Αν δεν το κάνετε εσύ, θα γίνει από μόνο του με πιο δύσκολο τρόπο.

Για τους Ιχθύες, Ερμής ανάδρομος στο Λέοντα και θέματα του τελευταίου κυρίως 4μήνου κινητοποιούνται ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές προς το ενήλικο όφελος σας. Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά είναι απαραίτητο. Θέματα προσωπικής δημιουργίας, η αυτό-έκφραση σας μέσω της δουλειάς σας ή μέσω μιας καθημερινής σας απασχόλησης θα μπορούσε να είναι μέρος αυτής της αλλαγής.