Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας ωθεί να βάλετε τάξη και να οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να πετύχετε τον στόχο σας. Απέναντι από τον Κρόνο, με τον Ερμή ανάδρομο και λίγο πριν την νέα Σελήνη ενδέχεται να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή προβληματισμοί, καλό είναι να το γνωρίζετε και να αφήνετε χώρο στα πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να προγραμματίσετε ότι έχετε να κάνετε χωρίς άγχος και πίεση. Προχωρήστε με χαλαρούς ρυθμούς και μην πιεστείτε κάνοντας πράγματα τα οποία ζητούν πολλή ενέργεια από εσάς.    

Για τους Ταύρους, σήμερα οργανώστε την ημέρα σας βάσει τις προσωπικές σας ανάγκες. Αφήστε εκκρεμότητες στην άκρη για αύριο. Χαλαρώστε και κυρίως ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε.   

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι αρκετά βοηθητική αρκεί να δείτε τα πράγματα περισσότερο επιδερμικά. Παρόλο τις δυσκολίες εσείς καλό θα είναι να μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Αφήστε σημαντικές ενέργειες, να τις κάνετε από αύριο και μετά.   

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών έχουν έρθει στο προσκήνιο και θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να πάρετε χαρά και να νιώσετε ικανοποίηση με αυτό που ασχολείστε. Διαφορετικά αφήστε στην άκρη ότι σας αγχώνει και χαρείτε ακόμη και με μικρά, απλά πράγματα.  

Για τους Λέοντες, η ενέργειά σας είναι δυνατή και τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να κάνετε δράσεις από τις οποίες θα πάρετε χαρά. Αυτό είναι οκ αν μπορέσετε να στηριχθείτε κυρίως στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες.  

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσουν από ένα στόχο που έχετε βάλει ακόμη και αν αυτός ο στόχος είναι απλά να ξεκουραστείτε. Μην ενδώσετε σε ότι μπορεί να σας απομακρύνει από αυτό που είναι χρήσιμο για εσάς, αυτή τη στιγμή.   

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας. Καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προσκλήσεις, ωστόσο η διάθεσή σας θα πρέπει να είναι καλή και να είστε πρόθυμη/ος.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς. Μέσα από αυτή την διαδικασία εξέλιξης και κυρίως τακτοποίησης θα δείτε πως θα βελτιωθεί η διάθεσή σας και θα είστε πιο ήσυχη/ος με την συνείδησή σας.

Για τους Τοξότες, διάφορα πράγματα αυτή τη στιγμή έρχονται στο μυαλό σας και δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος πως μπορείτε να τα ταξινομήσετε με επιτυχία. Κάντε την αρχή με ότι είναι σημαντικό κυρίως για την δική σας ευημερία και μετέπειτα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι άλλο έχει μείνει προς τακτοποίηση.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε άσκοπες δράσεις ή πολλές συζητήσεις. Αντιθέτως, έχετε ανάγκη από ξεκούραση και να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας κατανοούν.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε αρκεί να σταθείτε κυρίως στις δικές σας δυνάμεις λειτουργώντας όσο πιο αυτόνομα μπορείτε. Δεν είναι καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με συνεργασίες και γενικότερα σχέσεις.

Για τους Ιχθύες, είναι γνωστό ότι η έμφυτη τάση σας να προσαρμόζεστε ανάλογα τις καταστάσεις είναι το δυνατό σημείο του χαρακτήρα σας και θα είναι πολύ χρήσιμο σήμερα. Την στιγμή που τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε, κάντε τους κατάλληλους ελιγμούς σας.