Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενικά από τη Γη ορθόδρομη κίνηση σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη έως 14/1 που θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μέχρι εκείνη την ημέρα θα δώσει την ευκαιρία να δείτε ξανά ζητήματα των τελευταίων μηνών από διαφορετική οπτική. Σταθείτε σε ότι αξίζει το κόπο να ασχοληθείτε, οτιδήποτε έχει δημιουργικό υπόβαθρο και με αντικειμενική προοπτική εξέλιξης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, τα όρια και η πειθαρχία δεν είναι εκ φύσεως στην ιδιοσυγκρασία σας και σίγουρα δεν θα τα βάλει ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μέσα στις επόμενες 12 ημέρες. Ο κίνδυνος να μεγαλοποιήσετε κάτι που είναι μπροστά σας χωρίς απόλυτη αντικειμενικότητα είναι υπαρκτός ωστόσο είναι σίγουρο πως κατά την ανάδρομή του πορεία τις τελευταίες 3 εβδομάδες είδατε πως θα είναι καλύτερα να κινηθείτε από δω και πέρα.   

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά κυρίως σε ψυχικό επίπεδο βοηθώντας σας να αναζωογονηθείτε μέσα από δραστηριότητες οι οποίες σας εκφράζουν καλύτερα και θα «ελαφρύνει» το βάρος που μπορεί να νιώθετε επιπλέον στους ώμους σας αυτή τη περίοδο, ειδικά μετά την ανάδρομή του πορεία της τελευταίες 3 εβδομάδες. Λύσεις έρχονται σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη κινείται απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι 14/1 βάζοντάς σας στη διαδικασία να πιστέψετε σε κάτι δημιουργικό το οποίο θα φέρει νέα ενδεχόμενα στη ζωή σας. Σχέσεις και συνεργασίες είναι σίγουρο πως τις εξετάσατε εκ νέου τις τελευταίες 3 εβδομάδας που κινήθηκε ανάδρομος οπότε τώρα μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη σιγουριά είτε σε συνεργασία είτε αυτόνομα.

Για τους Καρκίνους, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς κάτι που ενθαρρύνει ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη για τις επόμενες 12 ημέρες. Σας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να συνδυάσετε το διπλωματικό σας ταλέντο με την ευελιξία και να προχωρήσετε ζητήματα που τρέχουν στη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ακόμη και αν δεν έχετε το πλήρη έλεγχο.

Για τους Λέοντες, η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για εσάς αρκεί να εστιάσετε σε ένα δημιουργικό ενδεχόμενο και να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε άσκοπες κινήσεις. Η σταθερότητά σας συνδυαστικά με το φλογερό σας ταπεραμέντο, τη σκληρή δουλειά, την υπομονή και τη προθυμία σας είναι σίγουρο πως θα φέρουν τα αποτελέσματα που προσδοκάτε και θα αναζωογονηθείτε σε πολλά επίπεδα μέχρι τις 14/1 που θα κινείται στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Η θέλησή σας είναι ισχυρή και είναι σίγουρο πως κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις ή εμπόδια τα οποία μπαίνουν στο δρόμο σας αυτή τη περίοδο. Κατά την ανάδρομή του πορεία τις τελευταίες 3 εβδομάδες ήρθαν νέες πληροφορίες, χρήσιμες για τη πορεία και εξέλιξη προσωπικών σας υποθέσεων βοηθώντας σας να δείτε τα πράγματα από μια πλευρά πιο αισιόδοξη και λιγότερο πολύπλοκη.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη εστιάζει τη δυναμική του στην επικοινωνία και τη μεταφορά πληροφοριών και μηνυμάτων. Μέσα στις επόμενες 12 ημέρες και μετά τις εμπειρίες που κερδίσατε κατά την ανάδρομή του πορεία τις τελευταίες 3 εβδομάδες, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να κάνετε δημιουργικά κινήσεις. Στηριχθείτε στη διαίσθησή σας και μετριάστε τον παρορμητισμό σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 14/1 σας δίνει  την επιπλέον πληροφορία που χρειάζεστε για να κινηθείτε σε δημιουργικές κατευθύνσεις. Θα μπορέσετε το συγκεκριμένο διάστημα μέσα από νέες πληροφορίες να ανακαλύψετε τρόπους για να κινηθεί η ενέργεια σας δημιουργικά. Αποφύγετε εκείνους τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που με κάποιον τρόπο σας κρατούν πίσω κάτι που σας έγινε σαφές το προηγούμενο διάστημα των 3 εβδομάδων που κινήθηκε σε ανάδρομη πορεία.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 14/1 σας βοηθά να επεκταθείτε, να ανακαλύψετε νέα εδάφη και να εξερευνήσετε περιοχές τις οποίες δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Η πίστη σε αυτό που κάνετε και το δυνατό όραμα είναι τα κλειδιά για να αφομοιωθεί η ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη σε όλο του το εύρος. Αφιερωθείτε σε ένα όνειρο, ένα σκοπό που όμως έχει αντικειμενικές βάσεις και βελτιώστε τις συνδέσεις σας και την εικόνα σας με τον κόσμο γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 14/1 σας δίνει την αίσθηση πως δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να πετύχετε. Πολλές φορές εκ φύσεως υπερβαίνετε τα όριά σας και η προσπάθεια που κάνετε να είστε δημιουργική/ός και παραγωγική/ός είναι αξιοθαύμαστη ωστόσο χρειάζεστε και μια «σπίθα», τη στιγμή της όποιας απογοήτευσης, την οποία σας τη δίνει ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο απλόχερα.

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί ευκαιρίες για μελλοντικές επιτυχίες. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα παίξει σημαντικό ρόλο μέχρι 14/1 σε όνειρα και προσδοκίες γιαυτό καλό θα ήταν να μην αρνηθείτε προσκλήσεις. Μοιραστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους τις ιδέες και τις επιθυμίες σας γιατί μέσα από τις επαφές σας αυτή τη στιγμή μπορείτε να αναπτύξετε το δημιουργικό σας δυναμικό ώστε να προβείτε σε ανάλογες δράσεις.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη λειτουργεί υποστηρικτικά αρκεί να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και οτιδήποτε αποδεικνύει τη δυναμική σας. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο σας φέρνει νέες πληροφορίες και σας ωθεί να κινηθείτε προς ένα ιδανικό. Μέχρι 14/1 με ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση μπορείτε να επιδείξετε με κάποιο τρόπο τη δυναμική σας.