Σήμερα μεταξύ 11πμ και 1μμ καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές δράσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πέρασμά της στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να φέρει μια νότα αισιοδοξίας, ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να κινηθείτε σε ασφαλή εδάφη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα ωθεί τα βήματά σας σήμερα, ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου εμπόδια ή δυσκολίες καραδοκούν.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να είστε περισσότερο ήρεμη/ος από τις καταστάσεις που τρέχουν θα είναι έντονη σήμερα και καλό θα είναι να ξεκουραστείτε αλλά μην αποκλίνετε πολύ από το πρόγραμμά σας.

Για τους Διδύμους, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο και λόγω του Ερμή ανάδρομου ενδέχεται να προκύψουν κάποια εμπόδια ή δυσκολίες.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα καλό θα είναι σήμερα και αύριο να της δώσετε την πρέπουσα σήμερα.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να πάρετε χαρά σήμερα θα ωθεί τα βήματά σας, ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να έχετε οργανωθεί κατάλληλα.

Για τους Παρθένους, είναι αλήθεια πως με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας δεν περνάτε και την ευκολότερη περίοδο όποια πλανητική ενέργεια και αν συνυπάρχει. Σήμερα και αύριο ιδιαίτερη προσοχή σε προσωπικά σας ζητήματα.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη για επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων θα είναι εντονότερη σήμερα και αύριο αλλά λόγω του Ερμή ανάδρομου θα πρέπει να λειτουργήσετε ιδιαίτερα προσεκτικά.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη το μεσημέρι στο επόμενο από το δικό σας ζώδιο δίνοντας χώρο σε ζητήματα που σχετίζονται περισσότερο με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός.

Για τους Τοξότες, είναι πολύ σημαντικό για εσάς να ασχοληθείτε αυτή τη στιγμή με πράγματα τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε χαρά παρά τα εμπόδια ή τις δυσκολίες.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις σήμερα και αύριο γιαυτό φιλτράρετε όσο περισσότερο μπορείτε αυτές τις σκέψεις πριν παγιωθούν και εκφραστούν προς τα έξω.

Για τους Υδροχόους, η σύνοδος του Άρη με τον Δία μπορεί τις τελευταίες ημέρες να λειτουργεί ευεργετικά και να σας τονώνει αλλά κάποια πράγματα χρειάζεται οπωσδήποτε να μπείτε στην διαδικασία δεύτερων σκέψεων πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Ιχθύες, πολλά πράγματα που θέλετε αυτή τη στιγμή μπορεί είτε να μην μπορούν να γίνουν αντικειμενικά είτε να υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν πρώτα. Μπείτε σε αυτή την διαδικασία.