Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου σε ευνοική όψη με τον Ποσειδώνα. Ένας ενεργειακός συνδυασμός ο οποίος θα σας ωθεί κυρίως προς θέματα συνεργασιών και θα εντείνει την επιθυμία να νιώσετε χαρά από πολύ προσωπικά σας ζητήματα.Οτιδήποτε έχει περιθώριο βελτίωσης μπορεί να επεκταθεί αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένειά σας. Η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή και μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή αν αφεθείτε και ασχοληθείτε με κάτι έξω από τα τετριμμένα. Άνθρωποι στον στενό σας κύκλο ή άτομα με τα οποία μοιράζεστε ένα κοινό όραμα μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέσα από συζητήσεις και επαφές κυρίως στον επαγγελματικό και εργασιακό σας χώρο μπορείτε να πάρετε νέες ιδέες και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Μια κατάσταση η οποία μπορεί να σας παιδεύει με κάποιο τρόπο, φαίνεται να προχωρά.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας μαζί με τις υπόλοιπες δυναμικές σας σπρώχνουν προς την οδό η οποία μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση και χαρά. Νέες δημιουργικές ιδέες πέφτουν στο τραπέζι σήμερα προς εκμετάλλευση.

Για τους Λέοντες, βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες κινητοποιούνται σήμερα και όσο περνά η ημέρα μπορεί να είναι δυσκολότερο να τις διαχειριστείτε. Σταθείτε σε ότι έχει αντικειμενικό υπόβαθρο και ταξινομήστε τις κατά προτεραιότητα.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέσα από άλλους ανθρώπους μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες και σχέδια που κάνετε το τελευταίο διάστημα. Μεταφέρετε τα μηνύματά σας και παραμείνετε ανοιχτή/ός σε προτάσεις.

Για τους Ζυγούς, αν έχετε να κάνετε κάτι σημαντικό σήμερα καλύτερα να το προγραμματίσετε μέχρι το απόγευμα. Όσο περνά η ημέρα η κούραση μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να προσθέσετε μία δημιουργική νότα σε κάτι που ασχολείστε το τελευταίο διάστημα. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι μπορεί να σας χαροποιήσει και αφήστε πιο πρακτικά πράγματα για άλλη στιγμή.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε καταστάσεις στις οποίες μπορεί να νιώσετε ευάλωτη/ος. Αντιθέτως, ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα και θα νιώσετε οικεία με το περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μέσα από σχέσεις και επαφές μπορούν να κινητοποιηθούν όμορφα συναισθήματα και να περάσετε όμορφα. Ανεξάρτητα αν θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα ανοίξτε την καρδιά σας και παραμείνετε καλοπροαίρετη/ος.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχετε προγραμματίσει εκτός από οικονομικά ζητήματα. Η ευαισθησία σας μπορεί να επηρεάσει την σκέψη σας και κατ’ επέκταση την αντικειμενική κρίση σας.

Για τους Ιχθύες, δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή, ωθώντας σας τα πλανητικά δρώμενα, να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει ενδέχεται να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά.