Οι δυσαρμονικές σχέσεις μεταξύ της Σελήνης, του Ηλίου, της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μπορεί να φέρουν εντάσεις ή/και απογοητεύσεις. Οι αλλαγές είναι στο μενού της ημέρας και η εκ νέου εξέταση καταστάσεων είναι αναγκαία. Δράστε έξυπνα και ευέλικτα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η επικοινωνία θέλει ιδιαίτερη προσοχή σήμερα ειδικά αν βρεθείτε με ανθρώπους που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών περνούν από δοκιμασίες τις οποίες θα πρέπει να είστε ήρεμη/ος και σε επαφή με τα συναισθήματά σας, για να μπορέσετε να δράσετε απόλυτα αντικειμενικά.

Για τους Ταύρους, θέματα αξιών είναι στο τραπέζι αυτές τις ημέρες τα οποία θέλετε να λύσετε άμεσα και ανώδυνα. Λόγω των πλανητικών επιρροών τίποτα από τα δύο δεν θα είναι εύκολο γιαυτό καλό θα είναι να ενεργοποιήσετε το έμφυτο ταλέντο που έχετε, εκείνο της υπομονής, μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με τον Άρη φέρνουν μια σχετικά κινητικότητα και επιθυμίες στην επιφάνεια, οι οποίες ζητούν να βρουν τρόπους έκφρασης. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για πολλές κινήσεις, ειδικά αν δράσετε περισσότερο παρορμητικά από το προβλεπόμενο.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις που κάνετε χτες και σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ωστόσο η διαδρομή που θα ακολουθήσετε δεν είναι απαραίτητα η πιο εύκολη. Δώστε λίγο χρόνο ακόμη στις σκέψεις σας πριν αποφασίσετε να κάνετε συγκεκριμένες δράσεις.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά θέματα και επαφές είναι ενεργές αυτή τη στιγμή και μπορούν να φέρουν νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με κινήσεις που θέλετε να κάνετε άμεσα. Ωστόσο, λόγω του Ερμή ανάδρομου, καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αρχές του επόμενου μήνα γιατί αλλαγές ενδέχεται να προκύψουν μέχρι εκείνη την στιγμή.

Για τους Παρθένους, προχωρήστε το πρόγραμμά σας χαλαρά και με συγκεκριμένα, σταθερά βήματα χωρίς να σκέφτεστε να κλείσετε οπωσδήποτε όλες τις εκκρεμότητες σήμερα. Απεναντίας, καλύτερα να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας μέχρι την Δευτέρα.

Για τους Ζυγούς, οι εμπνεύσεις και οι ιδέες που έχετε χτες και σήμερα είναι αρκετά βοηθητικές σε δράσεις που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, λόγω του Ερμή ανάδρομου στο ζώδιό σας θα ήταν καλύτερο να σκεφτείτε πράγματα που θέλετε να αλλάξετε παρά νέα ξεκινήματα που θα επιθυμούσατε να κάνετε. Αφήστε «χώρο» για να αφουγκραστείτε τη κάθε στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να θέσετε τα πράγματα επί τάπητος μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ζητούν να κάνετε εσωτερικές διεργασίες και αναθεωρήσεις σε προσωπικό, βαθύτερο επίπεδο. Αποφύγετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας πριν κατασταλάξετε εσείς η ίδια/ο ίδιος ποίες μπαίνουν σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας επηρεάζουν τα πλανητικά δρώμενα αυτές τις ημέρες γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός αν δεν θέλετε να χαλάσουν χρήσιμες ισορροπίες. Λειτουργείστε διαλλακτικά και με προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή σχετικά με την εργασία σας, σας προβληματίσει αυτές τις ημέρες. Ανεξάρτητα την δυναμική που χρειάζεται να εναποθέσετε σε αυτό το εγχείρημα/κατάσταση, δώστε μεγαλύτερη σημασία στα κίνητρα σας. Με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθεί οποιαδήποτε αποτέλεσμα προσπαθείτε να δημιουργήσετε.

Για τους Υδροχόους, χθες και σήμερα σας δίνονται ευκαιρίες να ασχοληθείτε με κάτι όχι μόνο παραγωγικό αλλά να πάρετε και χαρά σε προσωπικό επίπεδο. Οι δυσκολίες λόγω του Ερμή ανάδρομου συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα υπάρχουν ωστόσο επικεντρωθείτε στο πόσο σημαντικό/δημιουργικό είναι αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, από χτες φαίνεται πως οι συνεργασίες και οι σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σας προβληματίζουν για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό, χωρίς να σπαταλήσετε την ενέργειά σας και προσπαθήστε να λειτουργήσετε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

astroguide.gr