Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερου εντείνοντας την δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Κρόνο. Η παρουσία του Ουρανού δίνει τρόπο διαφυγής αλλά χρειάζεται μαεστρία και ευελιξία για να τον βρείτε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, δύσκολο να βρείτε την ηρεμία σας αυτή τη στιγμή αλλά το σίγουρο είναι πως για να το καταφέρετε θα πρέπει να περικλείεστε από ένα υγιές περιβάλλον.

Για τους Ταύρους, νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια και είναι στο χέρι σας αν θα αντιδράσετε ευέλικτα ή φορώντας παρωπίδες.

Για τους Διδύμους, μπορεί να περνάτε μια φάση που κάνετε αρκετή υπομονή αλλά είναι αλήθεια πως χρειάζεται να προσπαθήσετε λίγο ακόμη προς αυτή την οδό.

Για τους Καρκίνους, αποφύγετε την επικοινωνία με άτομα τα οποία γνωρίζετε πως έχετε διαφορετικές απόψεις και γενικότερα διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής έχει περάσει πάλι στο ζώδιό σας, ανάδρομος, φέροντας γενικότερα τα πάνω κάτω. Είναι για καλό, μην αμελείτε αυτό που έρχεται.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα επιτεύγματά σας θα ωθεί τα βήματά σας σήμερα και καλό θα είναι να ακολουθήσετε αυτή τη ροή.

Για τους Ζυγούς, κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθετε «απειλητικό» το περιβάλλον γύρω σας και ακόμη και αν αυτό ισχύει εσείς θα πρέπει να κινητοποιήσετε την διπλωματική σας στάση.

Για τους Σκορπιούς, καλό θα είναι να μην μπείτε στην διαδικασία για πολλές συζητήσεις και δικαιολογίες. Αν νιώθετε πως έχετε δίκιο και δράτε ενήλικα, μείνετε πεισματικά σε αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Τοξότες, αποφύγετε οικονομικά και οτιδήποτε σχετίζεται με αξιακά ζητήματα αυτή τη στιγμή. Ασχοληθείτε μόνο με ότι είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική για ενέργειες που συμμετέχουν και άλλα άτομα. Μείνετε σε μια πιο αυτόνομη κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, κάντε λίγο ακόμη υπομονή αν νιώθετε πως τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλατε. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που διαθέτετε.

Για τους Ιχθύες, καλό θα είναι να σεβαστείτε τις ανάγκες σας και κυρίως τις επιθυμίες σας ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μην κάνετε τίποτα και να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά.