Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μια ώθηση προς τα μπροστά ωστόσο ο Ερμής σήμερα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων σε κενό πορείας. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για σημαντικές δράσεις και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την επικοινωνία. Σήμερα δώστε χώρο στις εμπνεύσεις σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τη γενικότερη εικόνα. Μέσα από συνεργασίες και τη βοήθεια από ομάδες ανθρώπων να έρθετε πιο κοντά σε ένα ρεαλιστικό όνειρό σας. Ωστόσο, προγραμματίστε σημαντικές δράσεις από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Υδροχόο σας παροτρύνει να είστε αληθινή/ός σε σχέση με τις πραγματικές σας ανάγκες. Βοήθεια που θα σας προσφερθεί αυτή τη στιγμή θα είναι ευεργετική και ελπιδοφόρα, ωστόσο προγραμματίστε ότι είναι σημαντικό για εσάς από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά.

Για τους Διδύμους, είναι περίοδος που επανεξετάζετε τα πράγματα προσπαθώντας να δείτε την αντικειμενική τους υπόσταση. Η αμφισβήτηση και η αναθεώρηση αξιών και πεποιθήσεων θα είναι το κύριο μοτίβο αυτών των ημερών ειδικά μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Υδροχόο σας θυμίζει πως για να έχετε αυτό που θέλετε αυτή τη στιγμή θα πρέπει να απελευθερωθείτε από δεσμά που σας κρατούν μακριά/πίσω. Κάντε τη προσωπική σας επανάσταση-αναγέννηση αλλά κάντε το από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά για να είναι επιτυχής.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντι σας μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να είστε σε επαφή με τον “ρυθμό”. Οι ιδέες είναι πολλές και εσείς μέσα από το συγχρονισμό με τους κατάλληλους ανθρώπους και τις καταστάσεις, μπορείτε να απογειωθείτε. Ωστόσο καλύτερα να προγραμματίσετε σημαντικές ενέργειες από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε σας έχει κουράσει και έχει καταντήσει προβλέψιμο είναι στιγμή να απομακρυνθεί από κοντά σας, λένε τα πλανητικά δρώμενα αυτές τις ημέρες. Η ημερήσια ροή χρειάζεται ανανέωση και ανατροφοδότηση, κάτι που ακόμη και αν δεν γίνει μέσα σε μια ημέρα, τουλάχιστον αρχίστε τη διαδικασία από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Για τους Ζυγούς, με την Σελήνη στον Υδροχόο οι συστολές και οι φόβοι απομακρύνονται. Είναι αλήθεια πως αυτή την περίοδο θα θελήσετε να μοιραστείτε οτιδήποτε προσωπικό μόνο με εκείνους που πραγματικά σας ενδιαφέρουν, φέρνοντας ανάπτυξη και ικανοποίηση.

Για τους Σκορπιούς, η αναγέννηση είναι στο στοιχείο σας οπότε η Σελήνη στον Υδροχόο δεν φέρνει προκλήσεις τις οποίες δεν τις περιμένετε ή δεν τις αντέχετε. Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά τα πράγματα θα μπουν σε μια περισσότερο παραγωγική σειρά.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία και η θετική έκβαση των καταστάσεων είναι το κύριο μέλημά σας αυτή τη στιγμή. Επίσης, μέσα από την αισιόδοξη στάση σας θα βοηθήσετε σαν φάρος και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας στο άμεσό περιβάλλον σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για πολύ σημαντικές δράσεις.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικές προκλήσεις ενδέχεται να φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα αυτές τις ημέρες ωστόσο σας δίνεται η ευκαιρία  να βρείτε λύσεις σε αυτό το τομέα χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας και βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος για να εκφραστείτε με ελευθερία. Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά προγραμματίστε σημαντικές δράσεις και συναντήσεις.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στον ζώδιο σας, σας προτρέπει να επανατοποθετηθείτε σχετικά με τη προβολή σας. Οι αλλαγές που θα κάνετε τις επόμενες ημέρες θα βελτιώσουν την εικόνα σας για μελλοντικές ευκαιρίες αλλά καλύτερα να κινηθείτε από από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Υδροχόο σας ωθεί να ασχοληθείτε με ότι έχετε παραμελήσει το τελευταίο καιρό και είναι σημαντικό για εσάς. Κάποια πράγματα θα χρειαστεί να τα αποδεχθείτε και κάποια άλλα να τα αλλάξετε, αλλά θα είναι πιο εύκολο από μια άλλη χρονική περίοδο.