Οι πλανητικές δυναμικές σήμερα μας ωθούν να ασχοληθούμε με τα τρέχοντα και να προσπαθήσουμε να κλείσουμε εκκρεμότητες. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν. Επίσης ενδέχεται να υπάρξει μια αίσθηση αποπροσανατολισμού. Ωστόσο είναι σημαντικό να μείνουμε σε αυτή την κατεύθυνση, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη και την Νέα σπορά που θα πραγματοποιήσουμε σε ατομικό επίπεδο.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, είναι σημαντικό σήμερα να μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία έχει όρια και πλαίσιο. Είναι πολύ εύκολο να βγείτε εκτός πορείας αν δεν το έχετε κατά νου. Ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή μια καθημερινή σας δραστηριότητα ζητούν αρκετή από την ενέργειά σας.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά για εσάς αρκεί να είστε σε μια οδό η οποία σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να δώσετε όλη σας την ενέργεια σε κάτι που πραγματικά έχει περιθώρια επέκτασης ή/και ολοκλήρωσης.

Για τους Διδύμους, προσωπικά ζητήματα είναι στο τραπέζι προς συζήτηση και τακτοποίηση. Δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο είναι σημαντικό να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να δείτε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πιέσετε τις συζητήσεις αν βλέπετε εμπόδια ή αντιδράσεις. Προχωρήστε με ιδιαίτερη υποχωρητικότητα.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών ενδέχεται να σας απασχολούν αυτή τη στιγμή και να σας ζητείται να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι σημαντικό και κυρίως πολύτιμο σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Προσπαθήστε να μην αναλωθείτε σε πολλές συζητήσεις και ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά.

Για τους Παρθένους, Η Σελήνη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορούν να δώσουν μια ευχάριστη νότα σήμερα στις εργασίες που κάνετε ωστόσο έχει επιστρέψει ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο, οπότε μπορεί να δημιουργεί ξαφνικά εμπόδια. Μην απογοητευτείτε, απλώς προσπαθήστε ότι κάνετε να το κάνετε μετά από αρκετή σκέψη και καλή οργάνωση, ώστε να αποφύγετε τα απρόβλεπτα.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιό σας για το επόμενο διάστημα θα κάνει τη διαφορά λόγω της επιστροφής του στη γενέθλια θέση του και την έναρξη της Νέας Ηλιακής σας χρονιάς. Συνήθως, ο φρέσκος αέρας που φέρνει βιώνεται άμεσα, αλλά αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος λόγω του Ερμή ανάδρομου. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αρχές Οκτωβρίου, πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις ή/και δράσεις.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε κάτι που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Μην περιμένετε να γίνουν θαύματα, ωστόσο μπορείτε να βοηθηθείτε σε ένα επίπεδο και να προχωρήσετε στη πορεία που έχει επιλεχθεί, ή έστω με μικρές διαφοροποιήσεις.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις και δράσεις που αφορούν επαγγελματικά και εργασιακά θέματα. Αν χρειαστεί να ασχοληθείτε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διαλλακτική/ός και να μην βιάσετε καταστάσεις. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν κυρίως από μόνα τους.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα φέρνει εμπνεύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν και ψάχνετε να βρείτε άμεσα λύσεις. Μπορεί να μην είναι εύκολο να τις βάλετε σε εφαρμογή λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο αρχίστε να τις οργανώνετε και να τις τοποθετείτε σε δημιουργικό πλαίσιο.

Για τους Υδροχόους, ενδέχεται αυτή τη στιγμή να σας ζητείται να κάνετε πράγματα πέρα από τις δυνάμεις σας ή εσείς να το βιώνετε με αυτό τον τρόπο. Καλύτερα να προχωρήσετε κάνοντας σταθερά βήματα, σεβόμενη/ος τους χρόνους σας, παρά να βιαστείτε και να προκύψουν λάθη και δυσκολίες.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με την Αφροδίτη σήμερα απέναντί σας ενδέχεται να κινητοποιήσουν ζητήματα που αφορούν εσάς και τους άλλους. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να ζητήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας ωστόσο εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σχετικά με τί δίνετε και σε ποίον επιλέγετε να το κάνετε.

astroguide.gr