Θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας στο σήμερα. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με πραγματικές αξίες και να μπείτε στη διαδικασία αναθεωρήσεων αν αυτό μπορεί να σας πάει ένα βήμα μπροστά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, θέματα αξιών κινητοποιούν τα πλανητικά δρώμενα και χρειάζεται να δώσετε τη μέγιστη προσοχή σας σε αυτό που θα ασχοληθείτε σήμερα. Είναι κατάλληλη μέρα να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας εστιάζοντας στο δέντρο παρά στην ευρύτερη εικόνα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας φέρνουν σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες να νιώσετε ασφαλής και ήρεμη/ος. Η επαφή με το περιβάλλον γύρω σας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε καλύτερα στο στόχο σας.

Για τους Διδύμους, προσπαθήστε σήμερα να μην φορτωθείτε επιπλέον υποχρεώσεις ή να γεμίσετε το μυαλό σας σκέψεις. Πάρτε το χρόνο σας και με τη δυναμική και αφοσίωση σας είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε την αρχή του κουβαριού σε ότι σας μπερδεύει αυτή τη περίοδο.

Για τους Καρκίνους, οι σημερινές πλανητικές δυναμικές δεν σας αφήνουν να σπαταλήσετε την ενέργεια σας δεξιά και αριστερά χωρίς σκοπό και στόχο. Η προσαρμογή σας στο εδώ και τώρα και σε ότι είναι εφικτό αντικειμενικά να γίνει, θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα.

Για τους Λέοντες, εργασιακά θέματα κινητοποιούν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα κάτω από ένα πρίσμα αξιών και οικονομικά οφέλη. Δώστε σημασία σε όποια ανάγκη δική σας κινητοποιείται αυτή τη στιγμή και βοηθήστε ανθρώπους που είναι σε ανάγκη.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές σήμερα και βοηθητικές στα σχέδια σας. Τα πλανητικά δρώμενα σας δίνουν την  απαραίτητη δυναμική αλλά και το πείσμα να προχωρήσετε τα σχέδιά σας παρόλα τα  πιθανά εμπόδια. Στο χέρι σας είναι πως θα χρησιμοποιήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

Για τους Ζυγούς, οι πλανητικές δυναμικές σας ωθούν προς δημιουργικές διεξόδους αν έχετε τη διάθεση να κάνετε ένα είδος ανασκαφής σήμερα. Το θάρρος που είναι απαραίτητο σε αυτή την διεργασία θα είναι παρών και το αποτέλεσμα εξαρτάται κυρίως από τη δική σας θέληση.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνουν ευκαιρίες στους τομείς που σχετίζεστε κυρίως με άλλους ανθρώπους. Είτε στην εργασία σας είτε στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, ζητήματα αξιών θα κινητοποιηθούν ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά αξίζει να εναποθέσετε την ενέργεια σας.

Για τους Τοξότες, εργασιακά θέματα κινητοποιούν τα πλανητικά δρώμενα και σας βάζουν στην διαδικασία να ψάξετε να βρείτε τον καταλληλότερο τρόπο για να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Μείνετε σε μια οδό η οποία είναι δημιουργική αλλά μπορείτε αντικειμενικά να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές δυναμικές αυτή τη στιγμή σας φέρνουν σε επαφή με αντικειμενικές προοπτικές στο σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον. Ακόμη και αν δεν θα δείτε πολύ άμεσα τα αποτελέσματα της δυναμικής που βάζετε στο σήμερα είναι σίγουρο πως θα έρθουν. Αξίες αξιολογούνται εκ νέου.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις ή/και επαφές αυτές τις ημέρες δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα για εσάς. Μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και αποφύγετε συζητήσεις για πολύ προσωπικά σας θέματα.

Για τους Ιχθύες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας προτρέπουν να εστιάσετε σε θέματα που είναι πολύτιμα για εσάς στο σήμερα και να κάνετε ένα είδος αξιολόγησης. Ποίες από τις αξίες σας θα πάρετε στις αποσκευές σας αύριο και ποίες από τις πεποιθήσεις χρειάζεται να αφήσετε πίσω. Μείνετε σε αυτή την οδό.