Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σε κενό πορείας μεταξύ 4μμ και 6μμ γιαυτό αποφύγετε σημαντικές δράσεις το συγκεκριμένο δίωρο. Οι πλανητικές επιρροές σήμερα μπορεί να φέρουν προκλήσεις γιαυτό γενικότερα καλό θα είναι να έχετε το νου σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ζητήματα που έχετε αφήσει πίσω το τελευταίο διάστημα έρχονται στο προσκήνιο. Μην ξεχνάτε πως ιδιοσυγκρασιακά ο ενθουσιασμός σας ανυψώνει και η πίστη σας δυναμώνει προς την θετική έκβαση.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί με κάποιον τρόπο να σας βοηθήσει να βρείτε την αρχή του κουβαριού σε κάτι που σας απασχολεί παρόλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε να κατευθυνθείτε προς δημιουργικές διεξόδους.

Για τους Διδύμους, οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο προσκήνιο αυτή την στιγμή και θα πρέπει να δείτε τι αξίζει πραγματικά στο σήμερα στην ζωή σας. Είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο σε ότι γεμίζει την ψυχή σας και χώρο κυρίως σε αυτούς που αγαπάτε και θέλετε γύρω σας.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να εστιάσετε στους τρόπους που μπορείτε μέσα από την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα να δείξετε τις ικανότητές σας στον κόσμο γύρω σας. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να πάρετε αναγνώριση μέσα από τις δράσεις σας ανεξάρτητα αν θα γίνει με πιο δύσκολο τρόπο.

Για τους Λέοντες, σήμερα μέσα από βαθιές σκέψεις και πάντα σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες μπορείτε να βάλετε ιδέες σε εφαρμογή. Απλά, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές.

Για τους Παρθένους, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να ανοίξετε το σπίτι σας και την καρδιά σας σε αυτούς που νιώθετε δικούς σας ανθρώπους. Η επικοινωνία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα πρέπει να κινηθείτε με το γάντι.

Για τους Ζυγούς, ενδέχεται τα πλανητικά δρώμενα να φέρνουν προκλήσεις κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, ωστόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματα σας όπου εσείς κρίνετε απαραίτητο. Με ηρεμία και κυρίως διαλλακτική στάση.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν προς εκεί που μπορείτε να αναγνωρίσετε ποίες είναι οι πραγματικές αξίες για εσάς. Αν υποχρεώσεις σας κρατούν πίσω, βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ταξιδεύουν, έστω νοητικά.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα σας βοηθά να βρείτε την λύση σε ένα θέμα προσωπικό που σας απασχολεί. Με κάποιον τρόπο σήμερα μπορείτε να βρεθείτε πάνω από τις καταστάσεις και να δείτε με περισσότερη αντικειμενικότητα τα πράγματα.

Για τους Αιγόκερους, δεν είναι η καλύτερη ημέρα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη σε σχέση με άλλους να ανθρώπους. Αντιθέτως, είναι κατάλληλη ημέρα να σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους να αποφορτιστείτε και να αφήσετε συζητήσεις για μια άλλη στιγμή.

Για τους Υδροχόους, φίλοι, ομάδες ανθρώπων και γενικότερα η κοινωνικότητά σας με κάποιον τρόπο σήμερα έρχεται στο προσκήνιο. Γενικότερα, καλό θα είναι να βρείτε τον πιο σίγουρο δρόμο να ακολουθήσετε χωρίς να ρισκάρετε και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε άσκοπα.

Για τους Ιχθύες, το σημαντικό πράγμα για εσάς σήμερα είναι η προσωπική σας ικανοποίηση ότι και αν σημαίνει αυτό. Οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να βρείτε προς ποια οδό θα  πρέπει να κατευθυνθείτε.