Σήμερα το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και ο Άρης βρίσκεται σε κενό πορείας. Καλό θα είναι να μην προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 3μμ και 5μμ. Γενικότερα, μείνετε σε μια περισσότερο ασφαλή οδό χωρίς να χρειάζεται να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας ή γενικότερα την εργασία και την καθημερινότητά σας σήμερα ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο. Διευθετείστε ότι δεν μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο χωρίς όμως να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να νιώθετε ένα «κενό» ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας και τις δραστηριότητες που θα κάνετε. Από αύριο η ενέργεια αλλάζει και θα είναι περισσότερο ευνοική για οτιδήποτε σκέφτεστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Διδύμους, η αλήθεια είναι πως με τον κυβερνήτης σας Ερμή, ανάδρομο, την Αφροδίτη ανάδρομη και τον Άρη σε κενό πορείας δεν είναι η καλύτερη ημέρα για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και ζητά πολλή ενέργεια από μέρους σας. Προχωρήστε ένα πρόγραμμα πιο χαλαρό.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά απέναντί σας σήμερα νωρίς το απόγευμα φέρνοντας μαζί και προσωπικές ανάγκες που συνδέονται περισσότερο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προχωρήστε στη πορεία της επιλογής σας αλλά χωρίς παρορμητισμούς μιας και τα πλανητικά δρώμενα σήμερα απαιτούν αρκετή σκέψη πριν οποιαδήποτε δράση.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας για λίγες ακόμη ημέρες είναι σίγουρο πως σας έχει βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις σχέσεις σας και τις συνδέσεις σας με τους άλλους γενικότερα. Σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο πεσμένη/ος γιαυτό μείνετε σε μια περισσότερο ασφαλή οδό.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής άρχισε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιό σας για τις επόμενες περίπου 3 εβδομάδες και αυτή θα είναι η κύρια πλανητική επιρροή για εσάς. Είναι σίγουρο πως θα επιδιώξετε να κάνετε αλλαγές σχετικά με τομείς που δεν νιώθετε ευχαρίστηση ωστόσο προχωρήστε σιγά σιγά μιας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα ζητούν ρεαλισμό και σύνεση.

Για τους Ζυγούς, ότι θέλετε να κάνετε αυτή τη στιγμή καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο που θα μπει ο Άρης στο ζώδιό σας. Είναι αλήθεια πως μπορεί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη να είναι ανάδρομη καθώς επίσης και ο Ερμής ωστόσο, ο Άρης στο ζώδιό σας, θα ανεβάσει τους παλμούς και θα νιώθετε αρκετά δυνατή/ος.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη από νωρίς το απόγευμα και μετά θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους και να θέσετε τα πράγματα ως έχουν ωστόσο, θα πρέπει να το κάνετε με το γάντι. Ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλό θα είναι να περιμένετε για σημαντικές ενέργειες μέχρι αύριο που θα περάσει στο ζώδιου του Ζυγού.

Για τους Τοξότες, θέματα αξιών είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ωστόσο καλό θα είναι να μείνετε σταθερά σε μια πορεία μέχρι αύριο που ο Άρης θα αλλάξει ζώδιο. Δεν είναι καλή ημέρα για οποιαδήποτε ενέργεια και σημαντική κίνηση.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα νωρίς το απόγευμα αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο που θα αλλάξει και ο Άρης ζώδιο για να νιώσετε αρκετά δυνατή/ός για ζητήματα που θέλουν ενέργεια από εσάς για να πραγματοποιηθούν. Μείνετε σε μια περισσότερο ασφαλή οδό.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις μπορεί να έρθουν σήμερα οι οποίες είτε είναι άκαμπτες είτε είναι μέσα στο χάος. Για να τις βάλετε σε μια σειρά πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Για τους Ιχθύες, είναι αλήθεια πως με τον Ήλιο απέναντί σας, την Αφροδίτη και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία δεν περνάτε τέλεια με την έννοια ότι ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα και το περιβάλλον που βρίσκεστε φαίνεται να σας λείπει κάτι ιδιαίτερο από τη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Μπείτε στη διαδικασία περισυλλογής και είναι σίγουρο πως θα βρείτε (από αύριο και μετά) τους τρόπους να κερδίσετε αυτό που θέλετε.