Πραγματοποιήθηκε η φετινή Τελετή Αποφοίτησης του ΓΕΛ Τυρνάβου, την Τρίτη 18 Ιουνίου στο χώρο του σχολείου γεμάτη συναίσθημα, χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση.

Η Διευθύντρια του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου για την άψογη διοργάνωση.

Στην Τελετή παρευρέθηκαν γονείς, συγγενείς, φίλοι των μαθητών καθώς και ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Τσικριτσής Στέλιος για την απονομή των απολυτηρίων.

Ο κύριος Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Μετά από δώδεκα χρόνια στα μαθητικά σας θρανία αποχαιρετάτε αυτό το χώρο και τις ευχάριστες ή δυσάρεστες στιγμές που ζήσατε. Ένα τέλος όμως που σηματοδοτεί  μία καινούργια αρχή. Κάτι νέο ξεκινάει σε λίγους μήνες στη ζωή σας και θα έχετε τη δυνατότητα αφού ενταχθείτε σε ένα νέο περιβάλλον να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις να γνωρίσετε και άλλους ανθρώπους. Να ανοίξετε τους ορίζοντες του νου σας, να φτάσετε ψηλά.». Στο τέλος τους ευχήθηκε καλά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Πατσή Κων/να ευχήθηκε στους μαθητές και τους γονείς  καλά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις και συμπλήρωσε πως οι μαθητές εκτός από τις γνώσεις τους χαρακτηρίζονται κυρίως από το ήθος τους.

Τέλος η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δαλάκα Μαρία ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους  για την ξεχωριστή βραδιά, την τελευταία μέρα στο σχολείο για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, και τους ευχήθηκε εκ μέρους του Συλλόγου καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχετε όλους τους στόχους σας.