Πέφτει η αυλαία του 4ου μαθητικού καλλιτεχνικού και συγγραφικού διαγωνισμού των Γενικών Αρχείων Λάρισας με την τελετή λήξης και τις σχετικές βραβεύσεις.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: 

"Με χαρά σας καλούμε στην τελετή λήξης και βράβευσης του 4ου μαθητικού καλλιτεχνικού και συγγραφικού διαγωνισμού των Γενικών Αρχείων Λάρισας. Με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, οι μαθητές αναμετρήθηκαν με αρχειακά τεκμήρια και προσέγγισαν την τοπική ιστορία.

Το Σάββατο 1η Απριλίου σας περιμένουμε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο στις 6.30 μ.μ. για να τιμήσουμε τους συμμετέχοντες και να θαυμάσουμε τις ιστορίες που μας διηγήθηκαν με λόγια και χρώματα.

Μαζί μας θα είναι ωφελούμενοι και εκπαιδευτές των δομών ασυνόδευτων προσφύγων ΚΕΑΝ και Κοινωνικού ΕΚΑΒ, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν πολιτισμικά στοιχεία των χωρών καταγωγής τους και θα εκθέσουν φωτογραφικό υλικό από την παραμονή τους στην περιοχή μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στα μέλη των κριτικών επιτροπών και στη Δημοτική Πινακοθήκη –Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα για την παραχώρηση των βραβείων."