Την βασιλόπιτα της, εντός και εκτός της κλινικής, έκοψε η Ρευματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Με γιορτινή διάθεση και ευχές για ένα ελπιδοφόρο και καλοτάξιδο 2023, οι ιατροί, νοσηλεύτριες, το διοικητικό και ερευνητικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής και του Ερευνητικού Εργαστηρίου κόπηκε η βασιλόπιτα στην είσοδο της Κλινικής, ενώ είχε προηγηθεί και εκδήλωση σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Στην σύντομη προσφώνησή του ο Διευθυντής της κλινικής, κ. Δημήτριος Π. Μπόγδανος, Καθηγητής Παθολογίας και Αυτοάνοσων Παθήσεων τόνισε ότι « η φετινή βασιλόπιτα έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Είναι μεγάλη για να «χωρέσει» όχι μόνο τα μέλη του προσωπικού αλλά και τις οικογένειές τους που δοκιμάστηκαν στα προηγούμενα χρόνια της πανδημίας και συμπαραστάθηκαν με υπομονή στο δύσκολο έργο και το λειτούργημα που επιτελούμε.

Για το λόγο αυτό κομμάτια της πίτας θα μοιραστούν σε όλα τα μέλη του προσωπικού ως έμπρακτη ένδειξη της αναγνώρισης της αγάπης που μας έδειξαν». « Να αφήσουμε τα δύσκολα πίσω μας και να πορευτούμε με ηρεμία, υγεία , επιτυχία και αισιοδοξία, εστιασμένοι στο πολύπλευρο έργο μας»

Όλες και όλοι ευχήθηκαν το 2023 να είναι υγιές και ελπιδοφόρο, η Κλινική να συνεχίζει να κοσμεί τον χώρο της Υγείας στην Θεσσαλία και να αναγνωριστεί η καίρια συμβολή των επαγγελματιών υγείας στην ανάπτυξη της χώρας μας.