Tην Κυριακή 12 Φλεβάρη 2023, στην ισόγεια αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του ΕΚΝΛ «Τάκης Τσιόγκας» (ώρα προσέλευσης 9:00πμ-ώρα έναρξης 9:30πμ) θα πραγματοποιηθεί το 32ο Συνέδριό του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "είναι ένα γεγονός με ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους της περιοχής μας που φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στην μεγάλη συζήτηση για το ποια πρέπει να είναι η απάντηση από την εργατική τάξη απέναντι στην ζοφερή κατάσταση που ζούμε.

Με ποιους στόχους, ποιες διεκδικήσεις, για ποια ζητήματα θα οργανώσουμε την πάλης μας για το επόμενο διάστημα. Πως θα δυναμώσει η αγωνιστική επιλογή στις νέες γενιές συναδέλφων στους χώρους δουλειά και κλάδους. Πως θα μαζικοποιηθούν , θα ισχυροποιηθούν τα Σωματεία μας.

Είναι μια σημαντική διαδικασία όπου οι αντιπρόσωποι που εξέλεξαν τα σωματεία, θα αποτιμήσουν την τρίχρονη δράση του ΕΚΝΛ , θα καθορίσουν τα νέα καθήκοντα για το τοπικό συνδικαλιστικό κίνημα για το επόμενο τρίχρονο και το διεκδικητικό πλαίσιο . Παράλληλα θα εκλέξουν νέα Διοίκηση, Ε.Ε και αντιπροσώπους για τη ΓΣΕΕ. Καλούμε όλους του συναδέλφους και συναδέλφισσες αντιπροσώπους να μεριμνήσουν για την συμμετοχή τους".

Τα θέματα του 32ου Συνεδρίου είναι:

1)Διοικητικός απολογισμός 2022 – Πρόγραμμα Δράσης 2023

2)Οικονομικός Απολογισμός 2022

3)Οικονομικός Προϋπολογισμός 2023

4)Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

Ομιλίες – Ψηφίσματα – Ψηφοφορίες για έγκριση ψηφισμάτων, διοικητικού απολογισμού, οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού.

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής