Μεγάλη ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο κτήριο της οδού Θεοφράστου, όταν επιχειρηματίες από τη Μαγνησία, και συγκεκριμένα από τις Αλυκές, έφτασαν στο κτήριο για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι και όπως τονίζουν είναι αβοήθητοι.

Θυμίζουμε ότι οι ίδιοι είχαν έρθει στο κτήριο προ ημερών όπου επεδίωξαν τότε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, και συζήτησαν σε καλό κλίμα, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και στη συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό την περασμένη Δευτέρα στη Νίκαια της Λάρισας, όπου ζήτησαν να παρέμβει άμεσα για να τους βοηθήσει, καθώς τα καταστήματά τους μαραζώνουν με την ταλαιπωρία που βιώνουν εδώ και αρκετό καιρό με τη δυσοσμία στον Παγασητικό από τα νεκρά ψάρια.

Σήμερα, η συζήτηση δεν έγινε στο ίδιο κλίμα και μάλιστα επικράτησε μεγάλη αναταραχή τη στιγμή που έφτασαν οι επιχειρηματίες με το αυτοκίνητο μπροστά στη τζαμαρία του κτηρίου και εισήλθαν, ώστε να συναντήσουν τον κ. Κουρέτα, με την ένταση να ανεβαίνει όταν οι ίδιοι αντέδρασαν σε πρόσφατο δημοσίευμα που έκανε λόγο για καθαρισμό του Παγασητικού, τη στιγμή που όπως εξηγούσαν το πρόβλημα παραμένει μεγάλο και ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη σήμερα κιόλας να δώσει λύση. Ο κ. Κουρέτας δίνοντας τις εξηγήσεις του στους επιχειρηματίες, τόνιζε πως δεν άπτονται όλα της αρμοδιότητάς του και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με την κυβέρνηση και μάλιστα πως τους είδε στη Νίκαια να συζητούν σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Τριαντόπουλο, επομένως φαίνονταν καλυμμένοι από όσα τους ανακοινώθηκαν από πλευράς κυβερνήσεως.