Προφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε χθες το πρωί ο 50χρονος οικοδόμος που έλουσε με βενζίνη τη γυναίκα του, απειλώντας την πως θα την κάψει και στη συνέχεια απειλούσε να αυτοπυρποληθεί ο ίδιος στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου και συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος Αλβανός υπήκοος κατά την απολογία του χθες, αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, δηλώνοντας ότι «δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου».
Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν κανέναν με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί με εντολή του εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος την Παρασκευή, περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύζυγό του την ώρα που αυτή έβγαινε με τον 17χρονο γιό τους από το αυτοκίνητό της, στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Βενζίνη έριξε και στο αυτοκίνητο απειλώντας να το κάψει. Ευτυχώς ο 17χρονος αντέδρασε ψύχραιμα, συγκρατώντας τον πατέρα του, με αποτέλεσμα η μητέρα να προλάβει να φύγει και να πάει στην αστυνομία.
Ο δράστης, οικοδόμος στο επάγγελμα, είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για εμπόριο ναρκωτικών και του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα, Ελευθερία)