Παρέμβαση στο ΑΕΛ Radio έκανε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Κώστας Κολομητρούσης με αφορμή τις δηλώσεις του Κούγια προς το πρόσωπο του, με τις οποίες ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τον κατηγόρησε πως δεν διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro, γεγονός που είναι ψευδές.

Ο παλαίμαχος παίκτης και πρωταθλητής με την ΑΕΛ το 1988 τόνισε ότι δεν μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να ρίχνει λάσπη προς το πρόσωπό του. Τα λεγόμενά του υποστήριξε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Λάρισας, Απόστολος Νεμπεγλέρας, αποκαλύπτοντας πως ο Κ.Κολομητρούσης είναι από τους παλαιότερους προπονητές με πιστοποίηση.

Κολομητρούσης: "Δεν μπορεί να πετά λάσπη στο πρόσωπό μου ο Κούγιας"

«Δεν μπορεί να πετάει έτσι λάσπη ο κύριος Κούγιας προς το πρόσωπο μου, είχαμε συνεργαστεί πέρσι τελείωσε η συνεργασία μας δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά και φυσικά αν θέλει να πάμε και δικαστικώς δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τουλάχιστον από ότι είδα ζήτησε συγγνώμη, άρα θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να κατάλαβε το λάθος του.

Όσον αφορά για μένα φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να χειροδικήσει εις βάρος μου και να ξέρετε μπορεί να βγουν και άλλοι παλαίμαχοι να μιλήσουν για το θέμα αυτό, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλοι την ΑΕΛ αγαπάμε. Τώρα όσον αφορά για την περσινή μας συνεργασία, αυτή φέτος τελείωσε πλέον η ομάδα έχει τον κ. Αναστασιάδη προπονητή εκεί, αλλά για το αν έχω δίπλωμα ή όχι μπορείτε να ρωτήσετε και τον κ. Κυπαρίσση.

Το επεισόδιο στα Γιάννενα έγινε και μπορείτε να το ψάξετε και για να μην μακρηγορούμε και παίζουμε με τις λέξεις γιατί μας ενδιαφέρει για την ΑΕΛ και τον Ντεγκρά με την ενέργεια αυτή να χαστουκίσει τον παίκτη επειδή έκανε ένα λάθος είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη. Δεν ήμουν βέβαια στην φυσούνα, αλλά όσα διάβασα στα σαιτ επεισόδιο έγινε, αλλά ο Ντεγκρά δεν πιστεύω ότι ειρωνεύτηκε αυτά τα θεωρώ αηδίες».

Διάψευση και από τον Σύνδεσμο Προπονητών Λάρισας

Μετά τον Κώστα Κολομητρούση παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Λάρισας Απόστολος Νεμπεγλέρας που αναφέρθηκε στο θέμα του Κώστα Κολομητρούση και στο ότι είναι από τα παλαιότερα διπλωματούχα μέλη.

Ο πρόεδρος των προπονητών του νομού Λάρισας ανέφερε επίσης ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κατάσταση όλων των μελών προπονητών όπως γνωρίζει και τις κατηγορίες διπλωμάτων των προπονητών που ανήκουν στο team της ομάδας.

«Αναγκάστηκα να κάνω παρέμβαση γιατί ακούω από το πρωί τις εκπομπές, θέλω να ενημερώσω όλο το κόσμο και την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι η τελευταία έχει κατάσταση όλων των μελών μας που είναι επίσημοι προπονητές, ξέρει τις κατηγορίες διπλωμάτων, όπως ξέρει και τις κατηγορίες διπλωμάτων των προπονητών που είναι στο team της ΑΕΛ. Αυτά προς ενημέρωση όλων. Ο κύριος Κολομητρούσης έχει δίπλωμα και είναι από τα παλαιότερα διπλωματούχα μέλη στο νομό Λάρισας» δήλωσε στον AEL Radio.