Το 6ο Νηπιαγωγείο Λάρισας  επισκέφτηκαν   την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 τα μέλη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, Γιάννης Νταλώσης και Κώστας Κεδράς για να παραλάβουν  πλαστικά  καπάκια που συγκεντρώνουν για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Τους υποδέχτηκαν  η νηπιαγωγός κ.  Στέλλα Μπούρα, η κ. Κατερίνα Γκαραγκούνη εκ μέρους των γονέων και  τα χαμογελαστά προσωπάκια των  μικρών  μαθητών που  είχαν συγκεντρώσει μεγάλη ποσότητα από καπάκια με την βοήθεια των γονέων τους. Την  μεγάλη ποσότητα εμπλούτισαν με την συνεισφορά τους και οι : Δημήτρης Αλεξίου, το Νηπιαγωγείο-Παιδικός Σταθμός "Αρχοντία Καθάριου ", η  Ψαροταβερνα "Ο Μπέμπης", το musicaradio.gr, το ΜΕΤΡΟ cash & carry Λάρισας,, το Γυμνάσιο και ΛΤ Καλλιθέας Ελασσόνας και ο κ. Νίκος Πουρσανίδης από την Γαλανόβρυση Ελασσόνας.                                                                                                                                   

Το  ότι θα συναντούσαν εκεί  τον Ιπποκράτη και την Αγλαονίκη  δεν το φαντάζονταν όμως τα μάλη των ΕΝΠΟΛ. Οι ευαισθητοποιημένοι μικροί ενεργοί πολίτες  του  Νηπιαγωγείου  εξέπληξαν ευχάριστα τα μέλη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας αφού γνώριζαν καλά για τον σκοπό της συλλογής καπακιών. Παράλληλα τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμά τους "Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ", παρουσιάζοντας το video που κατασκεύασαν με κομμάτι από τον όρκο του Ιπποκράτη και για την Αγλαονίκη, μία από τις  μάγισσες της Θεσσαλίας που κατέβαζε τα άστρα από τον ουρανό.
 Όπως αναφέρει και η εξαίρετη νηπιαγωγός τους : «Έμαθαν να στοχεύουν ψηλά, το φεγγάρι.
Ακόμα κι αν αποτύχουν, θα βρεθούν ανάμεσα στ’ αστέρια».
Οι  Ενεργοί  Πολίτες Λάρισας  ευχαριστούν όλους τους παραπάνω που συνέβαλαν στην συγκέντρωση των καπακιών βοηθώντας έτσι ώστε ο στόχος για την αγορά του αμαξιδίου να έρχεται όλο και πιο κοντά!