Με ιδιαίτερα θετικούς οιωνούς, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή ο 15ος Ημιμαραθώνιος Τύρναβος Λάρισα. Ο αγώνας, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 5 χιλιομέτρων. 
Ο αγώνας διοργανώνεται από τους Δήμους Λαρισαίων και Τυρνάβου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τη στήριξη της του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων.
Ο αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας και συγκεντρώνει κάθε χρόνο, ολοένα και περισσότερους αθλητές, ενώ για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιείται ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πλατεία της πόλης.
Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 11 στον Τύρναβο και οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στη 1.30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.
Σήμερα σε συνέντευξη τύπου διοργανωτές, συμμετέχοντες φορείς και χορηγοί αναφέρθηκαν στη διοργάνωση του αγώνα και ευχήθηκαν σε όλους τους αγωνιζόμενους καλή επιτυχία. 
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα: http://www.larissa-dimos.gr/el/enimerosi/deltia-tupou/4806-15os-imimarathonios-agonas-dromou-tyrnavos-larisa