Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης συνοδευόμενος , από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήση Γκανάτσιο και τον πρόεδρο της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλη Γκουντή.

Ο κ. Μανώλης, ενημέρωσε για τις προτάσεις που έχει υποβάλει ο Δήμος Τεμπών προς χρηματοδότηση στο «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και για τις δράσεις και τα έργα που υλοποιεί, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερωθεί για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορεί να αξιοποιήσει ο Δήμος, καθώς και για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αύξηση του κόστους ενέργειας των Δήμων και των Δ.Ε.Υ.Α. και την επιπλέον χρηματοδότησή τους, με στόχο την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και του Δημάρχου Τεμπών. Από πλευράς του κ. Σταυριανουδάκη, υπήρξε απόλυτη κατανόηση για τις προτεραιότητες του Δήμου και δέσμευση για τη στήριξη σε έργα που έχουν σχεδιαστεί και είναι αναγκαία να υλοποιηθούν στο Δήμο Τεμπών.

Με δεδομένη την εμπειρία του κ. Σταυριανουδάκη, καθώς προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημειώθηκε συναντίληψη στα θέματα που συζητήθηκαν. Από την πλευρά του, ο κ. Μανώλης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σταυριανουδάκη για το προσωπικό του ενδιαφέρον και για τη δέσμευση αρωγής και επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Τεμπών.

Υπήρξε τέλος, αμοιβαία δέσμευση για την συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας, προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.